ledwo grzeje w dodatku chlebota sie wszystko w niej , pamiętam z dzieciństwa jeszcze tą lutownice , podejrzewam że ma około 20 lat. ponadto nie da się precyzyjnie lutować , grot jest strasznie gruby :???:co sie popsulo w tamtej? jak tylko grot to sie wymieni
jak to stara polska to nadaje sie do naprawy jeszcze
aha to już coś wiem :wink:oszczedzamy na elementach ktore sa umieszczone rownolegle do glosnika
w porządku , przynajmniej będzie mniej łatwiej :razz: masz na kompie czy gdzieś na www ? jeśli na kompie prosiłbym o wysyłke na e-mail :wink: adres wyśle Ci na pw . Jeszcze takie pytanie , muszę robić to koniecznie na laminacie ? ciągle myśle czy do miasta jechać , blisko nie mammam gotowy schemat plytki ale wszystko na jednej plytce. zamontowalbys na pojedynczym terminalu lub w obudowie
już myśląc przyszłościowo , czy warto inwestować w stacje lutowniczą ? zależeć mi będzie przede wszystkim na precyzji , a jak tam wygląda sprawa z mocą ? jaka moc spokojnie wystarcza dla amatora :?:
musiałbym napisać do nich , i potwierdzili by mi cenę poszczególnych elementówceny sie troche zmienily
i nie pokrywasz całości cyną tak :?: :wink:inaczej prowadze druty (staram sie je maxymalnie schowac) i daje opaski na dyskach cewek zeby sie lepiej to trzymalo
pozdrawiam