Z tego co my się dowiadywalismy to irek ma zrobić ale nie ma czasu więc jest jak by go nie było, jest pcb borysa jeszczeUnijig Irka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tego co my się dowiadywalismy to irek ma zrobić ale nie ma czasu więc jest jak by go nie było, jest pcb borysa jeszczeUnijig Irka
Unijig Irka
Z tego co my się dowiadywalismy to irek ma zrobić ale nie ma czasu więc jest jak by go nie było, jest pcb borysa jeszcze
Pytanie, czy współpracuje z Artą/Holmem czy co tam teraz jest popularne na rynku.
Imho nie ma sensu system pomiarowy tylko do SW gdy ten jest od wielu lat nie rozwijany ...
Ano właśnie, było coś i nawet pisał, że mógłby zrobić z tego pełną integre ze wzmacniaczem (ale sam nie potrzebował więc chyba został sam jig/pre) etc
To jest pełna integra z końcówką mocy. Używam tego od kilku lat i nie ma z tym problemu. Napisałem kiedyś nawet instrukcję kalibracji dla SW![]()
Prawda taka że jak ktoś będzie chciał przejść kolejny poziom z gotowych projektów do swoich to zrobienie jiga nie będzie stanowić problemu i będzie to najmniejszy problem w nowej drodze
No proszę Cię, w czym problem w zrobieniu jiga, ludzie wzmacniacze składają a tego nie zrobią? Wszystko musi być już gotowe, najlepiej z zamówienia grupowego i opisane na milion stron jak uni?A jak ktoś będzie chciał ciąć formatki to sobie wyjmie silnik z pralki, pasek z kołami pasowymi z auta i zrobi piłę stołową ... ;-)
No proszę Cię, w czym problem w zrobieniu jiga, ludzie wzmacniacze składają a tego nie zrobią? Wszystko musi być już gotowe, najlepiej z zamówienia grupowego i opisane na milion stron jak uni?
WspolpracujePytanie, czy współpracuje z Artą/Holmem czy co tam teraz jest popularne na rynku.
Jestem początkującym i jeden jig składa się z gotowych modułów a drugi musze pcb powiercic i można elementy montować więc jednak ci powiem że się daAno musi dla początkujących ...
Jestem początkującym i jeden jig składa się z gotowych modułów a drugi musze pcb powiercic i można elementy montować więc jednak ci powiem że się da
Wszystko się da, ale każda kolejna "przeszkoda" oddala początkującego od wzięcia się za robotę (a tym samym zainteresowania się tematem/bycia aktywnym użytkownikiem forum) ...
Na forum jesteś od 3 lat, nie o takich początkujących mi chodziło ...
Wszystko się da, ale każda kolejna "przeszkoda" oddala początkującego od wzięcia się za robotę (a tym samym zainteresowania się tematem/bycia aktywnym użytkownikiem forum) ...
Jeśli "przeszkodą" jest złożenie JIGa, to co to będzie jak przyjdą problemy z pomiarami, ustawianiem bramki, doborem sprzętu towarzyszącego itd?
To po prostu trzeba przejść, bo to najlepsza naukaWarto wiedzieć co w zasadzie dzieje się podczas pomiaru, czemu używa się sygnału MLS a czemu przestrajanego sinusa itp...
fakt jest taki że gotowy moduł czy też grupowe znacznie by pchnęło większą cześć osób do działania jak i opisanie pewnie Arty tak jak to ma miejsce w przypadku do SW, do holma jest gdzieś opis na elce z tego co wiem .
(a z całym szacunkiem "starzy wyjadacze" tego nie zrobią bo mają pracę/rodziny/lenia starczego).
Jeśli "przeszkodą" jest złożenie JIGa, to co to będzie jak przyjdą problemy z pomiarami, ustawianiem bramki, doborem sprzętu towarzyszącego itd?
To po prostu trzeba przejść, bo to najlepsza naukaWarto wiedzieć co w zasadzie dzieje się podczas pomiaru, czemu używa się sygnału MLS a czemu przestrajanego sinusa itp...
Mam niby jiga w pająku polutowanego, ale wiecznie z czymś problem, a to przełącznik a to coś... I to i mój brak cierpliwości do tego ustrojstwa utrudnia mi rozpoczęcie pomiarów.