Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
też tak czyszczę płytki z resztek papieru, bardzo dobrze się sprawdza ta metodaEl_liero napisał:Dobrze jest mieć gruby pędzelek do sztuki. (nie ścian) obciąć do, aby włosy były bardziej sztywne i szorstkie.
ten etap mozna sobie odpuscicEl_liero napisał:a potem acetonem
spora czesc pasty do zebow to po prostu skaly wiec tu chodzi o wlasciwosci scierne a nie chemiczne ;-)bawolek napisał:swoją drogą to ciekawe "zjawisko" ...chemik ze mnie żaden heh w pierwszej klasie technikum ostatni raz miałem do czynienia z chemią więc...może ktoś potrafi to jakoś "naukowo" wyjaśnić ;p ?
i tu sie wlasnie mylisz! ;-) w cifie nie ma zadnego materialu sciernego, tylko jakies zwiazki chemiczne, a w pasci jest material scierny, z tego co pamietam to krzemionka, ktora jest rowniez uzywana w pastach polerskich itpbawolek napisał:w dotyku pasta jest duużo "miększa" niż CIF w sumie w paście to wogóle nie czuje jakiegos "piasku" poza tym taka pasta nie może być "za bardzo scierna".. ...więc coś to nie do końca ta teoria się sprawdza
Ja wyczytałem, że potki, tranzystory mocy, wejścia i wyjścia na brzegach płytki.