• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Powrót do Diy poszukiwanie ciekawych PCB

Reakcji
0
Witam,forum zaniechalem na dluzszy czas i niemam pojecia co tutaj sie dzieje wógle :) co sie sklada montuje jakie powstaly nowe projekty itp. Temat założylem z racji przypomnienia sobie cos nie cos o elektornice i polutowania jakichs ciekawych projektów moga to być starsze projekty. chodzi mi głownie o pcb ukladu reszte sobie znajde jak ktos ma jakieś zbedne chetnie odkupie moze to byc pcb nawet uniampa:) ,pozdrawiam i dziekuje i

tylko mi chodzilo o gotowe pcb tutaj trzeba samemu trawic ja nie jestem fanem takich trawionch płytek mi chodziło o gotowe pcb z grupowych zamówień:) głownie:)

Gotowe pcb to tylko na allegro, zamówień grupowych na pcb aktualnie nie ma. Jak potrzebujesz czegoś konkretnego to napisz ogłoszenie w odpowiednim dziale.

obecnie moze niema ale moze ktos posiada z zamowienia taka plytke i jest mu zbedna mi chodzi o dobre projektu a nie jakies avt itp tylko o projekty ludzi z forum

zobacz dzial grupowych zamowien - zamawiali plytki do jakiegos filtra sieciowego...
a raven chwalil sie niedawno plytkami do aktywnego filtru DP

Siedze często na as, a temat accu mam obeznany.
Narazie nie ma żadnych zamówień, obecne są w trakcie realizacji.
Możesz napisać do Jaskiniowca, zawsze ma jakieś pcb na stanie (na pewno ma do 350 i 4100).

Powrót