Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jucez na wejściu każdego IPSa masz rezystor ustawiający rezystancję wejściową. Z reguły ma on 47k, spróbuj go zmienić na 22k albo nawet 15k.
Czy mogę do OPS4 zastosować 2SA1859/2SC4883, zamiast MJE15032/MJE15033?
Kompletuje sobie części do OPS 3 i 4 i jedyne wziąłbym te same drivery do obydwu jeśli się da.
Najlepiej gdybyś to wszystko po odłączał i składał po kolei. Najpierw trafo(bez SoftStartu), kondensatory, końcówka. Jeśli masz dobre trafo, to nie wyzwoli bezpieczników. Dołóż sygnał, głośniki i sprawdź jak działa. To samo z drugą końcówką. Jak nie będzie buczeć to dołóż zasilacz Taz-a za kondensatory, znowu sprawdź. Teraz barwę, podłączaj po kolei do obydwu końcówek osobno. Ten zasilacz co zrobiłeś ma za długi kabel zasilania, do tego zwinięty, nie rób tak. Podłączaj, co dalej tam masz i słuchaj.
MarcinV
Bierz smialo sankeny maja szerokie SOA, beda sie dobrze nadawac.
Pozdr
Co używałeś do wiercenia? Jaki płyn?BARDZO uważajcie przy wierceniu radiatora, dzisiaj w tym cholernym alu (z piekarza) złamałem dwa wiertła (nie najtańsze z resztą) ...
Nie obraź się, ale nie potrafisz wiercić, jeśli łamiesz wiertła na stołowej.a w szóstym płaskowniku złamałem pięć wierteł.
Co znaczy miękkich, podaj mi przykłady takich wierteł.Wiertło pewno hss, używaj miękkich wierteł,