Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dobry opis, to większość sukcesu. Nawet początkujący zainteresują się projektem, co pociąga za sobą popularność. Już pisałem wcześniej, żeby to nawet wysłać do EP, tylko właśnie trzeba opis
Z borysem razem robimy opis każdej wejściówki i OPS. Pomysł jest taki, żeby założyć nowy temat z I-AMPem a w nim:
- jeden post - jeden OPS/IPS a w nim:
* opis działania
* opis składania/montażu
* opis uruchomienia
* pomiary z oscyloskopu
* zdjęcie płytki (z gerbera)
* schemat
* załącznik ze schematem oraz prasowanką w PDFie
kolejny post > inny OPS/IPS. Dyskusja by była w tym temacie (Projekt i-AMP), a same konkrety w tamtym nowym temacie (dostęp do pisania miałby tylko borys).
Można powiedzieć, że 50-60% zrobione. Wyczarujcie borysowi czas to będzie szybciej
Najwazniejsze w trafie to to, zeby je umiescic w odpowiednim miejscu i pod odpowiednim katem. Tak aby mialo minimalny wplyw na sygnal audio. Niestety malo kto rozmieszcza elementy wzmacniacza tesujac je na ucho tylko ustawia tak zeby miescilo sie ladniej.
Może głupio myślę, ale trafo sieje głownie na 50 hz, więc ja bym zostawił wiszące wejście żeby dużo zbierało, na wyjściu głośnik albo miernik na Vac i tak kręcić żeby było jak najciszek/najniższe napięcie...
nie jestem pewien czy tam raczej nie chodziło o umieszczanie trafa w narożniku obudowy, czasem widziałem że się stosuje przekładkę kawał grubej blachy aby oddzielić od reszty układu, grubej w sensie od 2-3mm