Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
borys, wciąż lekcji nie zrozumiał że niebieskie diody fajne są do lampek na chłoinkę... | ![]() |
Mogłyby być chociaż czerwoneNie na temat...
borys, wciąż lekcji nie zrozumiał że niebieskie diody fajne są do lampek na chłoinkę... ![]()
jucez, a próbowałeś może podłączyć masę IPSa do masy OPSa?
Nie chodzi mi o połączenie tych mas w zasilaczu, tylko dokładnie tak jak napisałem, czyli masa z wejściówki podłączona do masy OPSa na jego płytce.
nie masz wpiętego w pobliżu jakiegoś zasilacz ipulsowego do: modemu, wi-f,i bazy telefonu bezprzewodowego, czy czegoś podobnego?
LEDy musza byc. Fetysz jakis trzeba miec.
Nowy ops bedzie mozna zrobic na 2 parkach min i okolo 8 parkach max. Zmieszcza sie sankeny w mt200, poprawiony druk, podwojny botstrap, zasilacz dyskretny dla IPS, zupgrejdowany montaz IPS oraz kilka zmian typowo ergonomicznych, poprawiona liniowosc stopnia sterujacego i lepszy termal traking (mam taka nadzieje).
Ale w czym konkretnie potrzebujesz pomocy? Proponuje zacząć od przeczytania tego wątku od pierwszej strony, wtedy na pewno nie padnie wiele wyjaśnionych już pytań. | ![]() |
Czytałem,i nie za bardzo kumam, nie znalazłem fotek do odbijanek .