nie mam rozdzielonych mas. Wszędzie jest jedna i ta sama masa, punkt główny w zasilaczu i z niego doprowadzam masę do poszczególnych podzespołów.
http://hotfile.com/dl/137039280/b0bf733/Nowy_folder.rar.html - płytka. Zmontowana jest taka sama. Nie ma zwarć, sprawdzone miernikiem.
---------- Post dodany o 21:18 ---------- Poprzedni post o 21:15 ----------
albo, płytka działa, tylko system cały jest źle podłączony komp + zasilanie + JIG + końcówka itp... nie wiem, powoli zaczynam się pocić ze strachu

---------- Post dodany o 21:29 ---------- Poprzedni post o 21:18 ----------
Ale samo zachowanei filtru, jakim cudem utrzymuje ch-ke głośnika na takim samym poziomie... nawet jej nierówności nie widać.
---------- Post dodany o 21:35 ---------- Poprzedni post o 21:29 ----------
przyszedł mi pomysł do zweryfikowania

---------- Post dodany o 22:13 ---------- Poprzedni post o 21:35 ----------
podłączyłem się pod pierwszy 12dB filtr i ch-ka wygląda całkiem dobrze, ale za drugim jest kicha nie wiem czemu.
czarny - 12dB
czerwony 24dB
niebieski onaxis. Są poszarpane ponieważ zmniejszyłem sample, bo jak mi utrzymuje sygnał na stałym poziomie do 1Hz to upalę wysokotonówkę.
No i to by było na tyle... pokaże promotorowi co zrobiłem a co nie działa i zobaczymy.
---------- Post dodany o 22:43 ---------- Poprzedni post o 22:13 ----------
zabije sie, albo nie najpierw zabije TexasInstrument a potem sie...

pewnie nawet nie trzeba wyjaśniać przez co kur** miałem tyle problemów.
Idę odpocząć najpierw...
---------- Post dodany o 00:58 ---------- Poprzedni post o 22:43 ----------
po godzinie przerwy, wróciłem spokojniejszy do roboty.
Sprzęt gra, wcześniejsze brumy przy większej amplitudzie sygnału znikły, wszystko po wymianie
nowego opampa na nowy...

Zestaw działa ale gra trochę kiepsko. Regulacja podziału, pułapka dla Daytona (jendak rezonans widać w paśmie) oraz BS jeszcze czeka. Ja to zrobię na spokojnie, bo na łeb na szyję to nic dobrego się nie zrobi.
Dzięki wszystkim za pomoc szczególnie
yoshi mbar raven tomq 
Oczywiście temat trwa, tyle że teraz muszę napisać pracę oraz jeszcze jeden egzamin przede mną.