Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Daj znać czy to pomaga bo też będę musiał zamówić trafo i takie info będzie przydatne, ale też jeszcze to trochę potrwaDo pomocniczego mam dwa odczepytak mi dzwiedziu doradzil zanim trafo zamawialem jak posklejam wszytko do kupy to zobaczymy czy brumi.
jeszcze troche to potrwa niestety fundusz powierniczy zamrozony![]()
Daj znać czy to pomaga bo też będę musiał zamówić trafo i takie info będzie przydatne, ale też jeszcze to trochę potrwa
U mnie sa dwa zasilania pomocnicze oraz masy jak narysowal kotti7. Jak sie przylozy ucho to brum raz jest a raz go prawie nie slychac ( nie wiem dlaczego tak sie to zmienia ). Czy brum ma w ogole jakis wplyw na dzwiek ?
Napisz proszę jak wypadły porównaniaWłaśnie że nie takie drogie: http://www.ebay.pl/itm/1X-OPA301-DU...217?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4ad0b029
A co warte to się zobaczy, u siebie porównam z muses02 a u kolegi z burson hdaudio.
Kolega wsadził zamiast muses02 w 7100 i nie zamierza wracać do muses.
Gratuluje też planuje podobnie zakończyć projekt. Na front panelu urzyłeś plexy czy szyby?
Zmieniłem opampy w 7100 oraz 450 na muses 02 (grają identycznie jak 8820) i ta końcówka bardzo dobrze gra z tymi opampami.