Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale to jest wybrany chyba jakis super ekstremalny przypadek aby zobrazowac zjawisko.Krzywa B to zniekształcenia wzmacniacz + przekaźnik . Krzywa A to samego wzmacniacza .
Tak najczesciej to niezupełnie. Stosunkowo rzadko, w okreslonych zastosowaniach no i wcale nie jest najlepsze. No chyba ze na AS. TAm srebro na styki jest jeszcze lepsze, najlepiej na wolnym powietrzudla tego na styki najczęściej stosowane jest złoto.
Potencjometr 50k minimum alps rk.
Co do potka to minimum alps, te zwykłe za pare zł to dziadostwo.
Wartość 50k, jak ktoś używa jako koniec mocy to przy rca trza dolutować rezystory po sztuce 100k do masy.
Dla potomności, to tyle razy było pisane że pierwszy od wejścia opamp zmieniamy.
Przy 2x100KOhm nie trzeba rezów ?
Tyle razy było pisane a ja naprzykład nie trafiłem albo sobie nie przypominam (stad pytałem wcześniej), tak wiec foto może się komuś przyda.
Przydało by sie podsumować w 1 poście wszystko odnośnie składania, ale kto to ogarnie![]()