Masz od spodu dwie nogi tylko przylutowane, bez ścieżek, na minusie powinien być pasek.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
musiałem prawie wylutować dwa kondy żeby się jarnoąć co i jak. Cyna spowrotem i gra.powiem tak....
osobiście bym wywalił tą płytkę .... jakoś strasznie "nasrane" na niej jest - cholera wie gdzie co i jak leci
weź wypnij z niej trafo, kup nowy mostek prostowniczy, odlutuj kondensatory z tej PCB i złóż to tak jak powinno być
gdy napięcia będą jak potrzeba, podłącz jak radzi dźwiedziu na rezystorach - jak było to lutowane w piekarach = musi działać ....
Im grubsze tym lepsze (nie przesadzając), szczególnie masa.
Trzeba by pomierzyć prąd jaki przez nie płynie i wyjdzie minimum jakie trzeba dać.
Ewidentnie masz coś gdzieś źle podłączone, te 450 nie są prototypami pierwszymi na tym forum, ludzie grają na nich od dłuższego czasu i nic nikomu się nie dzieje, więc wina leży po Twojej stronie.
Ale ja nie mam pretensji, napisałem tylko że musisz u siebie szukać bo masz ewidentnie gdzieś babolaAle ja nigdzie nie napisalem ze to jest zła końcówka