Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pakuj i ślij całość.
Być może coś w końcówkach siedzi po tych uruchomieniach.
W/g mnie coś jest nie tak i tyle.
A wyciągnij na zewnątrz wszystko (łącznie z trafem i zasilaczem), zewrzyj te masy na krótko i sygnał podaj bezpośrednio na złącza końcówki i daj znać.
Bez zabezpieczeń itp, tylko podłącz jakieś testowe kolumny, jak będzie ok to przepnij na inne.
Zrób też jakieś większe fotki z bliska jak to w budzie teraz siedzi.
Możliwe że dostał któryś tranzystor (czasem tranzystory sprawdzane na mierniku wydają się dobre a w rzeczywistości są uszkodzone) lub kondensator mkt dostał przebicia, to jak szukanie igły bez oscyloskopu.Zapomniałem o jednym, myślę istotnym fakcie końcówki dostały pomiędzy masę a plusa że tak powiem napięcie między fazowe. Pomyliłem na początku minus z masą. Może te 112V ją uszkodziło?
Możliwe że dostał któryś tranzystor (czasem tranzystory sprawdzane na mierniku wydają się dobre a w rzeczywistości są uszkodzone) lub kondensator mkt dostał przebicia, to jak szukanie igły bez oscyloskopu.