• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Wiem dabyl o co Ci chodzi, ale pomyśl sobie po prostu w negatywie...to co jest w prawej kolumnie można wyciąć z czarnej jak i z białej folii, wtedy to co jest czarne jest białe a to co jest białe to jest wycięte...jeśli ktoś dalej nie kuma to mogą jutro zrobić jakby to wyglądało...

Co do ramki...to aż prosi się o wrzucenie jakiegokolwiek hasła tam...tak to troche pusto...a na 16mm wysokości nie ma za bardzo jak szaleć z jakimiś grafikami ala głośnik bo to jeszcze musi się dać w miarę prosto przykleić...

Mi się podobają wszystkie, ale najmniej pierwsze i ostatnie.

I proponowałbym czarne naklejki z białą obramówką :) Będą najbardziej czytelne i wg mnie ładne.

Moich propozycji nie musicie sobie brać do serca, wezmę jaka będzie ;)

Trzeba ustalić jeszcze wymiary ;)

Proponuję długie na ok 20-25cm :grin: No bo nie zrobimy przecież takich na 10 bo to malutkie będą :P bez sensu

A może coś w ten deseń:

Tylko można by pomyśleć na czcionką i ewentualnie kolorami.

bart210 wybacz ale teraz to wygląda jak reklama sklepu, może tylko logo i do it yourself powtórzyć to dwa razy, tak najprościej jak się da.

Logo jak na naklejkę ok ale myślę ze powinno mieć chociaż ten inny kolor litery D i kropki jak jest w oryginale. Oraz napis do it yourself jak w oryginale.

zrobiłem na szybko projekty pod ramkę, prosty i chyba skuteczny...
ramka_diyaudio.png

Wersja 2 najbardziej mi się podoba. Dzięki poziomym liniom napisy nie są zlane w jedną całość.

No to chłopaki teraz tylko wybrać wersję do produkcji , naklejkę i naklejkę na ramkę rejestracyjną i można robić listę.
bart210 napisał:
Wersja 2 najbardziej mi się podoba.
mi również.

A ja bym zmienił czcionkę tych napisów ... jakoś ta mi nie pasuje, jest taka jakaś nijaka :)

"Zrób to sam" pachnie mi Słodowym :lol:
Nie lepiej napisać np. Do It Yourself (tak jak jest) i po polsku dopisać jakieś hasło typu: Akustyka bez tajemnic, Portal Akustyczny, Wszystko o Akustyce (ew. Akustykę zamienić na Audio w pierwszym i ostatnim haśle) ? Podałem tylko przykłady haseł, więc tu można "poszaleć". W mojej opinii samo "Zrób to sam" i "Do it Yourself" jest zbyt enigmatyczne.
Można też pozbyć się środkowego logo, a między skrajnymi napisać coś dłuższego... np. "Wszystko o samodzielnej budowie nagłośnienia".

P.S. Wszystkie napisy walnąłbym wersalikami dla poprawienia czytelności.

Według mnie poz. 1 jest najbardziej czytelna.
Napis powinien być czytelny z jak największej odległości, żeby nikt próbując przeczytać nie musiał podjeżdżać zbyt blisko.

Powrót