Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Są takim wyzwaniem czy jeszcze na nich jeszcze nikt nie robił? A jak mniej-więcej miała by wyglądać nasza współpraca, bo bezprzewodowo lub na odległość to raczej ciężko będzie?!:???:Do Wavecorów za friko zrobię cały projektWrzuci się na forum go później.
Jeśli chodzi o skrzynkę to pod jaki wzór robił byś projekt?
I jeszcze jedno czy po Udanym projekcie odsprzedasz mi zwrotnice
Jakie piramidki? O czym Ty piszesz? Chodzi o ścięcia? Ich nie musi być.To raczej odpada bo jak pisałem wczeniej nie bardzo podobają mi się piramidki na froncie.
Można zrobić modułową obudowę tak jak tu:
http://www.audio.lutuje.se/?2.2-i-3way-awx-mb,33
Nie bój żaby bo LuSzTi to dobry zwrotkaż i "będzie pan zadowolony".Praktycznie żadnych z tych głośników które się przewinęły przez ten temat nie słyszałem więc będzie to trochę wyprawa w ciemno
Zgadza się, ale ten głośnik jest typowym wooferem a nie midwooferem, więc jeśli kolega nie chce dużego woofera, to ten może być alternatywą. A co sobą reprezentuje trzeba po prostu sprawdzić. Ja bym chętnie zaryzykował.Dobrze wiesz, że 18stka na basie to zawsze półśrodek.