jest odwrotnie!
czyli nie mam tlumienia powrotu
Podaj dokładny model amora.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jest odwrotnie!
czyzby jakas dluzsza trasa sie szykowala?
1. Jak wyciągnąć siodełko z roweru (które pewnie z 10lat nie było ruszane) mam na myśli oczywiście rurę siodełka, z rury ramy roweru.
rst blaze 29Podaj dokładny model amora.
fajne planyw przyszłym roku chciałbym przejechać się po polskim wybrzeżu.
ja od tego mam plecak ze stelazem. odstaje od plecow i nie poca sie az tak bardzoTorba na wierzch bagażnika na kurtkę i spodnie, krótkie rękawiczki.
ja od tego mam plecak ze stelazem. odstaje od plecow i nie poca sie az tak bardzo
rst blaze 29
jest odwrotnie!
możesz spróbować zalać gęstszym olejem, powinno się zwiększyć tłumienie powrotu
oj nie wiem - blokada skoku w prawej goleniA dokładnie?
Jeśli masz z końcówką T lub TNL, to faktycznie masz tylko tłumienie kompresji.
chyba nieI pytanie czy tłumik ma rozbieralny
zalać właśnie ten tłumik, a gęstszy olej spowoduje wolniejszy jego przepływ przez kanalik, co zwiększy tłumienie powrotu, ale i zarazem kompresji,Co miał by niby zalać?
I niby jak ten gęstszy olej miał by spowodować że nagle będzie miał tłumienie powrotu?
co zwiększy tłumienie powrotu, ale i zarazem kompresji,
ponadto stosowane są również praktyki zalewania olejem o różnej gęstości w zależności o pory roku bo poprzez zmianę temp. zmienia się tłumienie
przecież jest regulacjaTłumienie powrotu było by nie znacznie większe, niestety więcej w tym złego niż dobrego, ponieważ zwiększyło by się znacznie tłumienie kompresji.