A co tam ma się popsuć? Nie wymieniałem chyba 10 lat i dalej całe.Polecam wymieniać co sezon, zwłaszcza że pancerz to taniocha.
Lepsza benzyna ekstarkcyjna albo lepiej nafta.ropa zakupiona - ide czyscic przerzutki i lancuch
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co tam ma się popsuć? Nie wymieniałem chyba 10 lat i dalej całe.Polecam wymieniać co sezon, zwłaszcza że pancerz to taniocha.
Lepsza benzyna ekstarkcyjna albo lepiej nafta.ropa zakupiona - ide czyscic przerzutki i lancuch
zwieksza sie tarcie linki wewnatrzA co tam ma się popsuć? Nie wymieniałem chyba 10 lat i dalej całe
benzyna odpada - za suchaLepsza benzyna ekstarkcyjna albo lepiej nafta.
co do telefonu - dobry uchwyt na rower ktory utrzyma nam dobrze telefon kosztuje chyba wiecej niz licznik
Sam się zastanawiam czy sobie nie kupić.
Jaki jest m/w próg cenowy bo w tej sytuacji nie bardzo wiem co to znaczy nie najtańszy...ale jak brac licznik to nie najtanszy.
jak najbardziej polecam licznik.. Jakbym miał odpalać gps za kazdym razem kiedy jade do pracy i na powrot, i na kazdy wyjazd do sklepu to masakra..
a ja mam krossa za 35zl i brakuje mi jedynie podswietlenia, moze czujnika temperatury i narzekam wlasnie na te mrozy :/Ja mam licznik za 25zł z Tesco i daje radę Ma wszystko co potrzebuję
A to o wlaczaniu gpsu chodzi o smarfona. Odpalam sports trackera jedynia jak jade na wycieczke/w trase, na dojazdy do pracy czy do sklepu nie wlaczam nic takiego
jak najbardziej polecam licznik.. Jakbym miał odpalać gps za kazdym razem kiedy jade do pracy i na powrot, i na kazdy wyjazd do sklepu to masakra.. poza tym sciagac za kazdym razem rekawiczki (uzywam caly rok z dlugimi paluchami) do obslugi smartfona tez nie jest wygodne..
Też taki dostałem i to albo podróba Sigmy, albo wyprodukowany w jednej fabryce, bo nawet pasuje do podstawki z Sigmy, licznik ok, tylko brakuje paru funkcji.
Jest tragicznie, czy można jeszcze bezpiecznie pojeździć?