dokladnie o takich mowa 
masz takie u siebie?
jak tak to chyba mam juz 3 powod zeby ciebie odwiedzic

masz takie u siebie?
jak tak to chyba mam juz 3 powod zeby ciebie odwiedzic

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawle S. to jakie Ty masz platformy teraz?
heh nie zwróciłem na to uwagi czyli raczej jest to niezauważalne a przez ostatnie dwa miesiące (albo i lepiej) rowerem jeździłem przynajmniej dwa razy w tygodniu, ostatnio byłem w tenisówkach i nie odczuwałem żadnego dyskomfortua jak wtedy wyglada niszczenie buta?
jak to nie należy zmieniać pod obciążeniem?
Dotyczy to głównie przerzutki przedniej,
ale skoro mialbym nie zmieniac przelozen pod obciazeniem to w takim razie do czego mialby sluzyc rower gorski?
ale skoro mialbym nie zmieniac przelozen pod obciazeniem to w takim razie do czego mialby sluzyc rower gorski?
tu nie chodzi o istotę, bo równie dobrze można by było postawić sobie nowego ładnego górala w pokoju i się na niego tylko patrzeć, ale chyba nie o to chodzi. Moim zdaniem sprzęt trzeba wykorzystywać maksymalnie jak sie da, a jak coś uszkodzisz to trudno, takie życieCzy to jest istota górala?
Zapewniam cię, ze da się zmienić pod obciążeniem. Zależy od klasy przerzutki.
Moim zdaniem sprzęt trzeba wykorzystywać maksymalnie jak sie da, a jak coś uszkodzisz to trudno, takie życie
Jak nie chcesz ryzykować, to skombinuj 60 czy 70zł i kup coś porządniejszego, bo podejrzewam, że fabrycznie założony łańcuch jest zwyczajnie kiepski.