Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
od 11 miesiecy nic tylko smarowalemChryste Panie Paweł co Ty z nim zrobiłeś?!
wiem, zabralem sie od najgorszegoPawle łańcuch to nie wszystko;-)
wlasnie cos mi szumialo w tylnym kole. nie wiedzialem czy to piasta czy kaseta. teraz bez lancucha wiem ze to kasetaRozbierz tylne koło bo coś mi sie zdaje że masz pod kasetą niezłą rdze.
tydzien na zwolnieniu siedze i nie moge jezdzic wiec go wlasnie myje, czyszcze i smarujePaweł, ja wiem że jeździsz codziennie... ale umyj go czasem
chcialem to wyczyscis po staremu, czyli pedzelkiem w pojemniku pelnym nafty/ropyno niech Ci bedzie, łańcuch myjasz niczym w szejkerze czy tylka szmata;-)
uzywam wszystkich przelozen, ale ze to miasto i co chwile sie zatrzymuje to najczesciej dostaja najwiekszewidać troche jakich przełożeń najwięcej używasz, u mnie 1-3 praktycznie jak nowe...
nastepnym razem zanurze lancuch w jakims oleju bo wg mnie slabo nasmarowane w srodku :/
nastepnym razem zanurze lancuch w jakims oleju bo wg mnie slabo nasmarowane w srodku
brunox okazal sie malo wydajny i wcale nie tak trwaly. ten co teraz mam wychodzi taniej, jest wiekszy i skuteczniejszyUżyj smaru do łańcucha Brunoxa jak pisałem wcześniej lub ten co masz (ale najpierw łańcuch musi być czyściutki i świecić się jak psu ja... )