Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bylo podejzenie pekniecia panewki stawu biodrowego i po ok 2 miesiacach leczenia (+ 2 tygodnie lezenia wczesniej) wyslali do pracyNo ale to co w końcu stwierdzili z tym biodrem, że do dzisiaj boli ?
Chopaki, jak odkręcić zardzewiałego nypla? WD-40 nie daje dużo a nie chcę uszkodzić szprych, bo są w dobrym stanie tylko nyple zardzewiałe.
Paweł, jak czytam jakie masz/ miałeś przygody na rowerze to powiem że albo masz takiego wyjątkowego pecha albo sam się prosisz o takie gleby | ![]() |
w takim razie masz racje - sam sie prosze o te wypadki jezdzac codziennie w kazdych warunkachZrobiłem małą rundkę wokół osiedla i czekam na +10 i suchy asfalt
w takim razie masz racje - sam sie prosze o te wypadki jezdzac codziennie w kazdych warunkach
Na lód nie ma mocnych.mam odpowiednie opony - nie spodziewalem sie lodu tylko na jednym zakrecie...
Jadąc w mierę prosto, owszem ale przy skręcie kolce Ci nie pomogą.jest metoda![]()