Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ładna pogoda co ? :>
![]()
Co za ludzie :/ do domu im to wrzucić (nie uchwyciłem ale po drugiej stronie kosz jest - niepełny)
Ogólnie pękło 22km tylko. Pierwszy raz po wyleczeniu zatok i oskrzeli to nie chciałem przesadzać.
Miałem na sobie kurtkę softshell z Lidl-a a pod nią zwykły bawełniany podkoszulek i co mogę powiedzieć o tej kurtce - hm. Z zewnątrz wiatroszczelna nie ma co, ale o "oddychaniu" nie ma bardzo mowy. Spociłem się jak zawodnik sumo biegnący maraton a tempa sobie nie narzucałem. Nie wiem czy to przez to że ma ona kolor czarny? Macie jakieś porównania, swoje wrażenia (o tym softshellu z Lidl-a mówię)
Miałem przez chwilę myśl aby zamienić ten rower na jakiegoś cross-a albo MTB, a było to po tym jak spokojnie sobie wyjeżdżałem szlakiem do głównej ścieżki (która była trochę stroma) i w pewnym momencie śmignęli mi dwaj goście (jeden napewno) na MTB z taką predkością że zacząłem im tego zazdrościć. Ja tą ścieżką sam wcześniej też zjeżdżałem ale nie mogłem nawet połowy tej prędkości osiągnąć bo moje koła na to nie pozwalają w tym terenie
Kurcze ale widok
![]()
zeby kurtka dzialala i jej oddychalnosc to kazda warstwa musi byc termiczna, jesli miales zwykly podkoszulek to juz sam sobie odpowiedziales dlaczego nie odprowadza wilgoci... wystarczy zwykly nike pro pod kurtke i bedzie ok
20.000mm "realne" czy "fikcyjne" ![]() Jak np. 4F Aspen ma 15.000mm to trochę to śmieszne ![]() Trzeba z dystansem podchodzić do tych wszystkich cyferek | ![]() |
Nie na temat...
20.000mm "realne" czy "fikcyjne"
Jak np. 4F Aspen ma 15.000mm to trochę to śmieszne
Trzeba z dystansem podchodzić do tych wszystkich cyferek![]()
bez przesady. ja mam dobreto taniego softshela i w zwyklej koszulce bardziej mokry jest plecak niz koszulkazeby kurtka dzialala i jej oddychalnosc to kazda warstwa musi byc termiczna, jesli miales zwykly podkoszulek to juz sam sobie odpowiedziales dlaczego nie odprowadza wilgoci... wystarczy zwykly nike pro pod kurtke i bedzie ok
bez przesady. ja mam dobreto taniego softshela i w zwyklej koszulce bardziej mokry jest plecak niz koszulka![]()
brugi 4nax kupiony w tesco za ok 120zlNazwa, model !
koszulki zakupione. czekam az wyzdrowiejesprobuj w termicznej a gwarantuje ze bedzie 100% lepiej na codzien fajne sa kurtki trekingowe
jesli ci to sprawia przyjemnosc to oknie po to place tyle $ by jeszcze robic to samemu :]
a jak skonczyl swoj zywot?W moich rękach jeździł 10 lat, w jego pół roku...
a jak skonczyl swoj zywot?