Zacytuję klasyka "Nie wiem chodź się domyślam"po co w pracy zrobilem drzwi 220cm

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zacytuję klasyka "Nie wiem chodź się domyślam"po co w pracy zrobilem drzwi 220cm
https://www.gtbicycles.pl/rowery/2019-wyprzedaz-rowerow/dzieciece/stomper-ace-20Szukam czegoś porządniejszego do ok 1000-1200zł aby było lepszej jakości i służyło na jakieś 5 lat
Ja bym to odradził. Wartość zerowa przy późniejszej odsprzedaży w przypadku Decathlona ( jak się nie rozleci wcześniej), Krossa jest tyle na rynku że też trudno się tego pozbyć.Zobacz w Decathlon albo w salonie Kross , za 1000 - 1200 zł można kupić fajny lekki rower
nie warto dużo inwestować w 24 cale
Leżą mi 2 stare ramy stalowe pod felgi 27, już kiedyś były plany przeróbki na 28, ale okazało się, że obręcze są mniejsze i calipery słabo hamują.
Ma sens zakup na alle... piwotów stalowych do v-brake i przylutowanie ich mosiądzem? Stare ramy były całe tak lutowane, tylko że jak rury wchodziły w kształtki, to na pewno miało to większą trwałość, niż lutowanie na styk.
Lut mam LM60 i trenuję na odpadkach blachy, na razie jest tylko dylemat czy brać się za takie mody ram stalowych, bo trochę mi takiego złomu leży, ale kwestia bezpieczeństwa też jest istotna.