Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tylko jak widac w obu przypadkach, KAŻDY ma racje... | ![]() |
tylko jak widac w obu przypadkach, KAŻDY ma racje...
Ważna rzecz to:
Poprawna instalacja spełniająca normy bezpieczeństwa
Poprawnie wytlumione drzwi
Poprawny montaż głośników
Strojenie
Szkoda, ze przez zle zaplanowany budżet lub skupianie sie na rzeczach blachych jest duzo samochodów z zamontowanym grubym sprzętem a żaden z nich nie gra choć w 50% tak jak by mógł.
Samochodów grających u mas jak na lekarstwo.
On nie ma grać dla mnie.To że coś nie gra po Twojemu, nie oznacza że wgl nie gra - to ma grać nie Tobie, a użytkownikowi samochodu.
Też słuchałem wiele niby wychwalanych samochodów, a nic mi się w nich wgl nie podobało, dużo częściej zaskakiwały mnie samochody o których nikt nie słyszał, i się nikt nimi nie chwalił.
On nie ma grać dla mnie.
To nie chodzi o to, ze mi sie nie podoba.
Chodzi o to, ze nie sprelnia podstawowych zadań jakie powinien spełniać.
Jest wzorzec wysokości sceny, szerokości, głębokości, równowagi tonalnej itd
Wypadało by postarać sie wyciągnąć maxa z posiadanego przez siebie sprzętu
Przypominam niekiedy bardzo z wysokiej polki i za gruba kase.
Moze nie grać jak ja lubię ale technicznie musi być ogarniete.
Myślisz że autora tego wątku to interesuje i w związku z tym buduje ten zestaw?
Karzesz zamykać temat, bo ktoś ma odmienną, może nie do końca poprawną wizję tego co chce osiągnąć.
Napisał oczekiwania, nie umiesz ich spełnić - to nie udzielaj się, starając zaimplikować swoje kryteria.
Mysle, ze interesuje bo zapytał.
Inaczej włożył by cokolwiek i jak kolwiek
Narazie to Ty nie wiele pomagasz
Wszystko fajnie LS tylko stroker gra bardziej estradowym basem i wg mnie tu sie nie sprawdzi.
Nie pisałem o wyglądzie
Wsadz 2x re 12" w 50L br każdy
Widze, ze leży ci cos na sercu.
Moze wyrzuc to z siebie.
Nie prawda
Ale nie chce mi sie tłumaczyć.
napisz pelnym zdaniem jak doswiadczony poczatkujacemu - kwadrat bedzie mial wieksze pole powierchni od kola - skad wiesz czy autor wie co to jest SD?Kwadrat 30cm x 30cm jest większy czy okrąg o średnicy 30cm?
Porównaj sobie SD przetworników.
oczywiście że kwadrat większy aleKwadrat 30cm x 30cm jest większy czy okrąg o średnicy 30cm?
rozumiem ze wszyscy siedza w domu bo upaly... ale nie mozecie sie zabrac za cos konstruktywnego? wszyscy tylko wojny rozpoczynaja :???: panowie - proponuje zimne piwko z dala od komputera! | ![]() |
rozumiem ze wszyscy siedza w domu bo upaly... ale nie mozecie sie zabrac za cos konstruktywnego?
wszyscy tylko wojny rozpoczynaja
panowie - proponuje zimne piwko z dala od komputera!
Kwadratowy S12L74: SD 645cm2
Okrągły CVR124: SD 531cm2
Co za bezsens jak to możliwe że kwadrat wpisany w okrąg ma większą powierzchnię od tego okręgu...
No ale dobra skoro tak mówią tabelki to już niech tak zostanie.. Ale to naprawdę nielogiczne
Dobra, namówiłeś mnie, idę w plener ![]() | ![]() |
"wojny" sa pomiedzy TOBA (plus 2 osoby z krakowa) a najbardziej aktywnymi uzytkownikamiNapisz to raczej swoim chłopakom, bo bez nich, nie było by sprzeczek.
Wojny są tylko między normalnymi, a władzą. A skoro są - to znaczy że nie podoba się normalnym sposób rządzenia, bo wygląda jak w Polsce - celowo dopasowaliście się?