Brak mocy skutkuje faktycznie rozlazłym basem i jest on nijaki, dośc podpity i bez wyrazu, ESW9 to jedne z najlepszych nausznych i najrówniejszych słuchawek, niestety albo stety posiadam tylko ES7, w planach jednak mam zakup jakiś fajnych słuchaweczek audio-technici ponieważ ta firma gra dla mnie dość specyficznie, można powiedzieć rockowo co mi sie podoba, bardzo dobrze słuchawki odnajdują się w tych klimatach. CAL! w rocku to troche tak dla mnie nijak, brak tego kopyta basowego które jest flakowate i nabrzmiałe, a fee

To jak bas z 16nastki wepchanej w 35L BR

A może tych litrów za mało jeszcze powiedziałem

Puki co nie mierze tak wysoko, moja pasa ograniczyła się do 600zł za słuchawki i wzmacniacza za 900zł

W planach mam zakup Ultrasone 2500, dokupienie CAL!(które sprzedałem a teraz znów chce) i jeszcze kilku budżetów

Zobaczymy jak będę z kasą stał w wakacje
Smiac mi się chce tylko z opini o sennkach, bo ludzie je chwalą a w tej cenie inne firmy prezentują wiecej, sporo wiecej! To co kiedyś było na AS o nich to kpina, nie zacytuje w 100% dokładnego tekstu ale było to coś takiego:
Sennheisery to bardzo wymagające słuchawki, same kosztują bagatela 1500zł lecz napęd jaki zadowoli te słuchawki to pogranicze 3tys zł jak nie lepiej
Czytając takie rzeczy smiać mi się zachciewało, a teraz ludzie piszą ze to jednak szajs i niczym szczególnym w tej cenie się nie wyróżnia i kupując holdergrona za 500zł mozna miec spoko zestaw wyższych lotów lecz lepiej kupić coś innego
Z tego co mi wiadomo to moja soha poradzi sobie spokojnie z sennkami które mają 300R, gorzej z słuchawkami ty[u HD800 czy Beyer T1 które to mają 600R... no coż jak bym kiedyś miał kupować jakieś to oczywiscie stworzyłbym im OTL
[ Dodano: 2010-04-15, 18:34 ]
P.S. Sennków troche miałem i szczerze powiem, firma z ceną przesadza jak audio-technica u nas (no bo w Japanie mozna je miec za pół ceny nawet) grać to gra ale nie adekwatnie do ceny, ale niema co się martwić bo sennheiser wyczuł cienki lód pod stopami i zaczyna coś nowego wprowadzać, szczególnie do polecenia są HD438

Je też bym chciał nabyć

Cena około 250zł