No a mi się udało i jestem Technikiem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja tez, ja też!! :mrgreen:errorexe1929 napisał:No a mi się udało i jestem Technikiem
Stary egzamin czyli prace dyplomowe??ja na szczęście załapałem się na ostatni rok starych egzaminów
:shock: ale latwo macie. mechanicy maja trudniej. dostajemy jakies zagadnienie do POLICZENIA. np sprzeglo itp :???: zjebana sprawa bo sporo tego liczenia i dosc skomplikowane...ŁukaszN napisał:Częsc praktyczna wyglada tak, ze dostajesz dokumentacje techniczna jakiegoś urządzenia i masz przeprowadzic szereg czynności zwiazanych ze sprawdzeniem i uruchomieniem tego przyżadu. Wyglada to jak ćwiczenie na pracowni, z tym że wszystkie czynności zapisuje sie na kartce, a wszystko musi być przedstawione w odpowiedniej formie, której trzeba sie nauczyć.
hehhe, żeby dali coś takiego to nawet 10% by nie zdało tego egzaminumichael86 napisał:nawet nie liczyliśmy punktu pracy ani nic takiego