Gdyby nie te nazbyt jednak częste błędy składniowe oraz interpunkcyjne, to pomyślałbym, że mnie ktoś inwigiluje:
http://zyciegwiazd.onet.pl/forum.htm...J1bTAwMS5qcw==
Ja tam bym Cię o ten tekst nie posądził. Widocznie się pomyliłem

Błędy mogły by rzucać cień podejrzenia na mnie jednak oficjalnie oświadczam że nie jestem nie byłem i nie będę jego autorem
Robię remont łazienki. Wyjdzie mnie to jakieś 11000zł. Jak o tym myślę, to mi się słabiej robi. Ale jak sobie uświadomię, jakie nowe kolumny mógłbym za to złożyć, jaki wzmacniacz kupić, to jestem wk..ny, autentycznie.
Pomogę bliźniemu.
Będziesz wk.. tzn zdenerwowany autentycznie ale dopiero po remoncie:
-kiedy okaże się że zamiast 11KPLN kosztował Cię 22KPL
(jeśli a pewnie tak wyceny dokonała profesjonalna firma (jej profesjonalizm poczujesz na początku i końcu, pośrodku pryśnie jak bańka mydlana z chwilą gdy w drzwiach zobaczysz pracowników) możesz być nawet tego pewien. Dowiesz się oczywiście o tym dopiero w tedy kiedy z twojej starej łazienki pozostanie już tylko kupa gruzu, twoja głowa będzie pękać od łomotu, i "rozmów" tych "profeszjanolistów" których zatrudniłeś. Jedyną rzeczą o jakiej będziesz w tedy marzył to jak najszybszy koniec. Zgodzisz się w tedy na wszystko. Dowiesz się też np. że w cenę wymiany okna włączone jest jego wykończenie wewnątrz ale już nie na zewnątrz budynku, że skrócenie rurki o 15cm, czy też pociągnięcie 1m przewodu to skomplikowana nie spodziewana przeróbka instalacji.)
- kiedy zobaczysz że zawór od instalacji gazowej został umieszczony pod płytami gipsowymi i nie ma do niego żadnego dostępu. W razie czego burzysz łazienkę
- kiedy po miesiącu przekonasz się że zamiast antygrzybicznych sylikonów, fug za które tak słono płaciłeś został zastosowany najtańszy badziew odklejający się i żółknący już przy pierwszym myciu.
. Twoja druga połowa Ci tego nie wybaczy.
- kiedy zauważysz że wszystkie detale, zaślepki, klapki, maskownice itp. zamiast spełniać funkcje wykończeniowe maskują krzywo wycięte dziury i odpadają przy pierwszym dotyku.
to tylko przedsmak czekających cię atrakcji.
Dobrze się więc zastanów. A może obecna łazienka w cale nie jest taka zła ?