O rety !
Racjonalny od 11... No no. :biggrin:
może mnie nie być dłuższą chwilę z uwagi na obecnie zaistniałą potrzebę
Racjonalny od 11... No no. :biggrin:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
może mnie nie być dłuższą chwilę z uwagi na obecnie zaistniałą potrzebę
A ozdoby choinkowe i prezenty przy niej ważna rzecz
Gdyby nie te nazbyt jednak częste błędy składniowe oraz interpunkcyjne, to pomyślałbym, że mnie ktoś inwigiluje: http://zyciegwiazd.onet.pl/forum.htm...J1bTAwMS5qcw==
Pomogę bliźniemu.Robię remont łazienki. Wyjdzie mnie to jakieś 11000zł. Jak o tym myślę, to mi się słabiej robi. Ale jak sobie uświadomię, jakie nowe kolumny mógłbym za to złożyć, jaki wzmacniacz kupić, to jestem wk..ny, autentycznie.
"Zapraszam na odsłuch z własnym klockiem"
Kiedy to najprawdziwsza prawda o babach :biggrin:Ja tam bym Cię o ten tekst nie posądził.
No to faktycznie żeś mi pomógł, biorąc pod uwagę fakt, że już od kilku dni w łazience mam zgliszczaPomogę bliźniemu.(...)Dobrze się więc zastanów. A może obecna łazienka w cale nie jest taka zła ?
Ostatnio mnie jeden gość mocno zirytował, kiedy musiałem za niego wynosić wory z gruzem (jakieś 60 kg każdy) czyli odwalać jego robotę za moje pieniądze, bo on nie był w stanie ich znieść...ale po cenie jaka podal Racjonalny mam wrazenie, ze zabrał się sam do pracy![]()