ale ja to szukalem lata temu 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nawiązując do dyskusji o gmo która sie tu kiedyś toczyła, "smacznego" :
Temat wałkowany dziesiątki razy, szkoda gadać bo i tak nie dociera...Nawiązując do dyskusji o gmo która sie tu kiedyś toczyła, "smacznego" :
Pierwszy przykład: Organizmy GMO mają geny zmienione w sposób który nie występuje w naturze - bzdura, najczęściej mają wszczepiony gen wyizolowany z innego organizmu, albo uaktywniony gen którego ekspresja jest niska (np przeniesiony w obręb genów mocno używanych tak zwanych house keeping genes)
Bo MRI nie ma to nic wspólnego z promieniowaniem, używanym np. w technice CT czy zwykłych zdjęciach rentgenowskich.Rezonans w szpitalu miał pierwotną nazwę "jądrowy rezonans magnetyczny" jak myślicie czemu ją zmienili ?
gen żyrafy żeby modelki miały dłuższa szyje,
Bo MRI nie ma to nic wspólnego z promieniowaniem
A może na mojeNo i brawo wyszło na moje...
Nie zaczynaj, proszę...Używając słów które powszechnie kojarzą się źle, jesteśmy w stanie bardzo łatwo manipulować masami ludzi, którzy nie maja pojęcia o czym się do nich mówi...
A może na moje![]()
Nie zaczynaj, proszę...
wszytko teraz szkodzi jak chcesz zdrowo jeść to se musisz sam posadzić i wyhodować ale co z tego jak ci w pracy dojebią dziennie stresu równowartości 100 rentgenów heh i tak na raka umrzesz czy jesz GMO czy inne gówno
o ile dobrze pamiętam z lekcji biologii to grubo ponad 90% genów jest wspólnych dla np człowieka i małpy. Dla człowieka i innych ssaków spólnych będzie również duża pula genów. Dlatego sądzę, że przeniesienie materiału genetycznego z innych gatunków nie jest taką abstrakcją.
Po prostu tacy jak Ty nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć że sztuczne manipulowanie genami jest bardzo niebezpiecznym i odpowiedzialnym przedsięwzięciem
podważyć dorobek naukowy profesora z kilkudziesięcioletnim stażem
to ja mu prędzej uwierzę aniżeli internetowym specjalistom co gdzieś tam trochę liznęli tematu w szkole i udawaną wszechwiedzących.
W dzisiejszych czasach nie potrzeba żadnego GMO, żeby wykończyć człowieka. Kolega (niepalący) miał nie dawno zawał w wieku 31 lat.
Mnie wykończyła praca/stres (niejednokrotnie ciągła praca po 40h), problemy ze snem, nieodpowiednie odżywianie, napoje gazowane z duża zawartościa cukru oraz popularne "energetyki",