A co to są "warunki chronione"???
Komora bezechowa?
Komora bezechowa?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak to ktoś niedawno napisał
"Dawny przodek killera"![]()
Jak to ktoś niedawno napisał
"Dawny przodek killera"
Marianie ile kolumn samodzielnie zaprojektowałeś ?? Bo ja przestałem liczyć po 100. Marianie ile par zwrotnic zlutowałeś ?? bo ja przestałem liczyć po 1000. Czy dlatego że byłem 'elektrykiem" mam na dzień dzisiejszy 10 zleceń w kolejce ?? Bezinteresownie pomagam a Wy dalej powtarzacie jak małpki wypociny jakiegoś "zbawiciela świata" który nawet nie potrafił pomierzyć poprawnie moich zwrotnic "dedykowanych - uniwersalnych".Czy Wałęsa ukryje że był elektrykiem?
- chyba będę musiał się poczuć urażony. Głową z mur walić nie będę ...Jeśli poczułeś się urażony w jakiś sposób to przepraszam, nie to było moim celem.
Bezinteresownie pomagam
Czy jak co jakiś czas wypływają na forum stare projekty które robiłem to nagle zaczynają istnieć a prędzej ich nie było ??
Zresztą jak chciałeś mnie obrazić to porównanie do Bani. Bo elektryk został Prezydentem
OK luz ... | ![]() |
Marianie ile kolumn samodzielnie zaprojektowałeś ?? Bo ja przestałem liczyć po 100. Marianie ile par zwrotnic zlutowałeś ?? bo ja przestałem liczyć po 1000. Czy dlatego że byłem 'elektrykiem" mam na dzień dzisiejszy 10 zleceń w kolejce ?? Bezinteresownie pomagam a Wy dalej powtarzacie jak małpki wypociny jakiegoś "zbawiciela świata" który nawet nie potrafił pomierzyć poprawnie moich zwrotnic "dedykowanych - uniwersalnych".
Pochwal się co robiłeś 10 lat temu. Bo do mnie klienci z tamtych lat dzisiaj wracają. Czy robił bym dzisiaj to co robię jakby te wasze docinki były prawdą ?? 1 niezadowolony klient za namową Piku16 i koleżków na 10 lat pracy to dla was oszukiwanie ludzi ??
A skąd ty wiesz co Ja robiłem. Powiem jeszcze RAZ jak czegoś nie widać to nie znaczy ze tego nie ma.Jak my tu robiliśmy pomiary i gotowe konstrukcje to Ty napier**łeś syfiaste zwrotnice na panelach podłogowych więc naprawdę daruj sobie swoje popisywanie ile to kolumn i zestawów zrobiłeś.
A skąd ty wiesz co Ja robiłem. Powiem jeszcze RAZ jak czegoś nie widać to nie znaczy ze tego nie ma.
Kiedyś pisałeś " Pan kalkulator" potem jak ktoś pokazał kolumny z pomiarami odemnie to mówiłeś ( albo ktoś inny ) to pomiary nie tych kolumn a pozatym źle zrobione. Jak ktoś pokazał na forum jak pracuje to mówiłeś ( albo ktoś inny ) fotomontaż a dzisiaj krzyczysz " guru"
To nie moja wina że ty widzisz tylko to co na allegro i forum. Może kiedyś spotkasz ludzi z branży i porozmawiasz o mnie .
Aby kogoś oskarżać i oczerniać Trzeba mu udowodnić Winę. A ja widzę tylko domysły i naciąganie.... Jaki sąd przyjmie takie dowody ??
działam ponad 10 lat zawsze dawałem gwarancje zadowolenia na moje produkty z możliwością zwrotu. Zwróciła 1 osoba. Twój znajomy chciał zwrócić 4 komplety po dwóch latach od zakupu.
Podajcie mnie do sądu to wygrzebie korespondecje e-mailową z Nim i się okaże czy ktoś kogoś oszukiwał.
...
Litości naprawdę .... B jak Bohaterze
B jak Bohaterze
Może , nawet jeśli powiedzą że jesteś super gość i znasz sie na rzeczy niemniej jednak bez honoru i nie potrafiący przyznać się do swoich czynów wykręcając się że to pomówienia czy spekulacje czy jak to jeszcze nazwiesz.Może kiedyś spotkasz ludzi z branży i porozmawiasz o mnie .
Tylko wygasanie wykasowałemMoże napisz mi na Priva to co Łukasz wymazał bo chyba coś tam jeszcze było ? U mnie jak widzę wywalił tylko wygasanie postu.
- Ok Honorowo się przyznaje że zawiodłem 1% moich klientów a 99% było zadowolonych. z tych 99% duży odsetek jest nadal zadowolonych bo do dzisiaj wracają i się kontaktują. Przepraszam za uniesienie się ( To było niepotrzebne przyznaje ). Mogłem obrócić w żart lub po prostu olać przodka killera i elektryka.niemniej jednak bez honoru i nie potrafiący przyznać się do swoich czynów
Myślę że ten beryl to by mi wystarczyłJak mogę wynagrodzić krzywdy jakie wyrządziłem
- niestety nie mój ... Mnie na Takie nie StaćMyślę że ten beryl to by mi wystarczył