• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Szkoda tylko że swoimi konstrukcjami sprzed paru lat zepsuł sobie opinie bo wiele osób z branży gdy słyszy o nim tylko głupio się uśmiecha

A możesz napisać o jakie konstrukcje chodzi?

My byliśmy słuchać liniówki i basów HF30, grało to naprawdę dobrze... a cena? raczej konkurencji nie ma :)

A to już przeszłość. Tuby od kilomaxów robiły za relikt, teraz HF30 i HF32 są na topie.
Na warsztacie stał prototyp jakiegoś basu, duuuży nietypowy sub, ale nie wiemy co to bo to tajemnica na razie.
Fakt jest faktem że takie coś to pierwszy raz na oczy widziałem :)

No ok ok, ale smród pozostał :) Ja tam nawet mu dopinguje, jego basy są prawdopodobnie w swej cenie nie do pobicia (niestety nowych dzieł niesłyszałem :( ), kiedyś próbowałem znajomych na nie namówić ale jak usłyszeli Pan Draus to szybko się rozmyślili, niestety.

Ja tam nawet mu dopinguje,

Jak się jeszcze bawiłem na estradzie, to to był mój mentor - tak jak dla wielu tu jest Irek. Wydzwoniłem do niego miliony ;) hehe ale powstało przez to bardzo wiele ciekawych konstrukcji - też byłem i w sumie nadal jestem zwolennikiem tubowania, tyle ze w domu to bezsens lekki.

Ciekawe są te nowe już pod jego marką

Te nowe białe wyglądają kozacko :)
Ciężkie jak cholera (4001 i 6001 w racku waży około 70kg, niosłem wczoraj :D ), są skonstruowane pod jego paczki, czyli kupując u Niego paczki od razu można zamówić odpowiednie końcówki, kupowanie innych się nie opłaca.

Panowie kto jest z Wrocławia, lub bliskich okolic i mógłby w moim imieniu podejść w jedno miejsce sprzęt oblukać?

Ja mam 170cm w butach :)
Jeśli chodzi o moc subów to kopały niemiłosiernie, i zejście słychać było daleko, a przejść z jednej strony paczki na drugą od przodu przy rozkręconych głośno nadstawkach bez zatykania uszu wręcz niemożliwe :)

Załączniki

• DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    96.9 KB · Wyświetleń: 0
Powrót