• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Za wiorowke z cieciem w castoramie na podlogowki zaplacilem ok 80zl. Z tym ze ja bralem jeszcze bralem hdf

Oj juz ponad 23zl :/
W skladzie gdzie kupuje od ponad 12 lat jest tansza. Ale doliczaja ciecie wiec wychodzi na to samo, lub nawet grozej jak duzo malych kawalkow

A to co się dzieję u mnie: (Radziemice, Błogocice, Smoniowice, Przemęczanki, Racławice, Proszowice) - o godzinie 2:45 fala kulminacyjna była u mnie pod domem, brakło 1 schodu, czyli 30cm żebym miał wodę w domu i warsztat zalany... Obecnie 1h temu włączyli prąd, i trwa kolejna burza z opadami, i sądzę że będzie powtórka z rozrywki, gdyż woda na rzece się podnosi... Na Polsat News na okrągło lecą transmisje od nas..

Ostatnią edycję dokonał moderator:
A to co się dzieję u mnie: (Radziemice, Błogocice, Smoniowice, Przemęczanki, Racławice, Proszowice) - o godzinie 2:45 fala kulminacyjna była u mnie pod domem, brakło 1 schodu, czyli 30cm żebym miał wodę w domu i warsztat zalany... Obecnie 1h temu włączyli prąd, i trwa kolejna burza z opadami, i sądzę że będzie powtórka z rozrywki, gdyż woda na rzece się podnosi... Na Polsat News na okrągło lecą transmisje od nas..

Trzymaj się. Wiem coś na temat fal kulminacyjnych :(. Jak by nie daj Boże Cię zalało, to mów czego potrzeba, bo mam dług wdzięczności w stosunku do Ludzi, co kiedyś mi i moim Krajanom pomogli.
pozdrawiam
asa
P.S.

Załączniki

• Powodz_nieba_4480053.jpg
    Powodz_nieba_4480053.jpg
    102.4 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
dobrze ze u nas realizuja projekt regulacji rzeki :/
niedosc ze powinno nas zabezpieczyc przed zalaniem (tylko 2x wiedzialem jak rzeka wylala w parku) to jeszcze dodatkowo robia nam zalew w srodku miasta! :D

Koledzy, doradźcie, ile warto maksymalnie dać za tonsil czaty 130 oraz monitorki również czat?
Czy w ich cenie można kupić / złożyć coś ciekawszego?

Trudno powiedziec ile, ale midwoofery to prawie najwyzsza polka jaka robil Tonsil. Jedna sztuka takiego midwoofera to okolo 140zl za nowy. Musisz sam sobie obliczyc ile mozesz za to dac.

Ciężka decyzja, tym bardziej, że nie jestem jeszcze tak biegły w tych sprawach - nie wiem po ile "schodziły" te kolumienki.
Jakieś propozycje ile mogą być warte obecnie na rynku, tak by nie przepłacić i ewentualnie przy odsprzedaży, gdybym nie był zadowolony - dużo nie stracić?
Czy istnieją jakieś alternatywy w podobnym budżecie czy jednak warto się zdecydować na czaty?
Może coś warto złożyć w tej cenie? Jedyne DIY jakie mi przychodzi do głowy to STX FGX i ta nowa kopułka - zwrotka Lusztiego, ale przeczucie podpowiada, że czaty mogą się lepiej sprawować.

Czat to tylko dobry woofer i ladna obudowa. Zeby to zagralo na poziomie to musisz wymienic wysokotonowke na 3 klasy lepsza ;)

Powrót