waloos, zaraz staniesz się mistrzem offtopicu normalnie...
Za niedługo z lodówki mi wyskoczy...
Niemili jesteście, ale niech wam będzie...już siedzie cicho...

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
waloos, zaraz staniesz się mistrzem offtopicu normalnie...
Za niedługo z lodówki mi wyskoczy...
kwestia gustuZ tą ładną obudową też bym nie przesadzał zalatuje plastikowymi miniwiezami![]()
Trzymaj się. Wiem coś na temat fal kulminacyjnych . Jak by nie daj Boże Cię zalało, to mów czego potrzeba, bo mam dług wdzięczności w stosunku do Ludzi, co kiedyś mi i moim Krajanom pomogli.
pozdrawiam
asa
P.S.
A silnik odpala?
Monitorki cz@t i monitorki premium to te same kolumny różnią się tylko zewnętrznie ( wiem bo mam ).
Cz@t 130 i Premium front to przede wszystkim inne wysokotonówki
Cz@t są dobre gdy je zmodyfikujemy i wg projektu borysa zmienimy wysokotonówkę na morela..
byl tez projekt na jednymTylko to było MTM
Koledzy, doradźcie, ile warto maksymalnie dać za tonsil czaty 130 oraz monitorki również czat?
Czy w ich cenie można kupić / złożyć coś ciekawszego?
Ehh no obecnie nie mamy wody, i koparek/spychówale to kwestia czasu
![]()
Dowożą nam wodę 3x dnia więc nie jest źle, jutro ma pójść z innego rozlewiska/ujęcia. Czekam na koparkę, bo mam na podwórku 20cm mułu. Na szczęście nie ucierpiałem, ale już się przygotowałem dziś na jakby co - od 9 rano do 22.30 kopałem rów koło domu, i jednocześnie z ziemi tamę od strony rzeki, by mnie znowu nie podmoczyło. Niestety jeżdżąc w tym mule gdzieś trafiłem na kamień i rozwaliłem zderzak w Renówce, było ją obniżać... brrI jeszcze mi tarcza hamulcowa strzeliła, trzena wymienić... ale to kiedyś. Vectra nie ucierpiała, stoi i grzecznie czeka na gazownika - termin mam na 24, ale warto czekać.
Byłem się też przewieźć zobaczyć tamte bardziej zalane tereny - w niektórych miejscach tragedia, w domu 30cm mułu, wszystko zalane... zamulone.
A tak nawiasem - warto za 5k wziąć do opłat Audi A6 po powodzi rok 2004, silnik 1.9Tdi - świeci sie check, abs i esp... Bawił się ktoś w auto popowodziowe?
Z gazowaniem Vectry miałem kłopoty swego czasu, wiec przypilnuj fafowca.
?Jakim kretynem trzeba być żeby gaz założyć do subaru?
z boku? to jest na samym srodku zderzaka patrzac na samochod z boku. prawa strona o ile dobrze pamietamA może to nie wlew tylko hak?
Moj hak wyglada właśnie jak wlew
to jest to najladniejsze subaru z konca lat '90Jakim kretynem trzeba być żeby gaz założyć do subaru?