• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Zasadnym wydaje się być zadanie następującego pytania: raven1985, czy ty byłeś trzeźwy dokonując tego wpisu?:flapper:

- Paaaaniee prrrofesssorze , czyyyy pijjjany student może zdaaawać egzaminnn?
- Jeżeli student umie to prosze bardzo
- Doooobra chhhhhłopaki, wnieśśśście Staszka

Zasadnym wydaje się być zadanie następującego pytania: raven1985, czy ty byłeś trzeźwy dokonując tego wpisu?

Jak wspomniałem zbieżność nicków jest przypadkowa :)
Tak byłem.
Zero, Null alkoholu kofeiny, słodyczy tłuszczu, owoców itd. itp. przez co najmniej 6 miesięcy
:(

Staaary, z czym do ludzi:). Ja tego typka to od dawna już znam. Uważam, że jest kapitalny, rewelacyjny, komik jakiego świat nie widział. Poczytaj jego inne wpisy. Ja od początku jego forumowej "działalności" podziwiam tę nieskończoną, nieznającą granic fanatyczną głupotę, jaka wręcz bombarduje z jego wpisów. To nie jest człowiek, to jest zjawisko. Na Onet'cie wszyscy już nawet wiedzą jak się nazywa i jak wygląda. Swego czasu był też blog jemu poświęcony. Takie tam jaja z niego odstawiali, że gdy trochę poczytałem, to wychodziłem chory. Ma też nawet oddanych naśladowców-prześmiewców, którzy pieją z niego niemiłosiernie. Np. gadolik2010, katolik2011 itd.

Ostatnia edycja:
Coooraz bliżej święta ;)

dep_6845634-Sexy-woman-dressed-in-christmas-red-dress.jpg

Panowie, jako że jutro rano wyjeżdżam i nie będzie mnie do Nowego Roku życzę wszystkich Wesołych Świąt!! Niech moc RMS będzie z Wami, a kolejny rok obfitszy we wspaniałe konstrukcje!!

O cholera Shiver :drool:. Wiesz, ja świąt nie obchodzę, ale to najlepszy prezent jaki dostałem z tej okazji od wielu lat:drool::biggrin:. Masz u mnie transporter ;). Co za lufa...:razz:. Ideał :D. Z figury znajoma jakby, podobna do...muszę poszukać swojej kobity na pokojach, może mnie nie być dłuższą chwilę z uwagi na obecnie zaistniałą potrzebę:biggrin:

Powrót