dokladnieTa zwrota jest poprawna, ale to czy komuś pasuje czy nie to inny temat.
z technicznego punktu widzenia jest zaprojektowana poprawnie
ale to ze marnuje potencjal glosnikow to juz inna bajka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dokladnieTa zwrota jest poprawna, ale to czy komuś pasuje czy nie to inny temat.
jezeli masz zamiar to docinac to proponuje kupic gotowe detale z laseraPany skąd posiąść formatki Alu ?
Wstępnie potrzebuje 6szt. 20x20cm gr. 2mm (2-4mm)
szukam i nicraven, moze sklepy a akcesoriami do mebli?
dokladnie
z technicznego punktu widzenia jest zaprojektowana poprawnie
ale to ze marnuje potencjal glosnikow to juz inna bajka
niestety trzeba bylo to wyjasnic ze nic tej zwrotnicy technicznie nie dolega. zeby poczatkujacy nie pomysleli ze trzeba to naprawiacczy wy musicie we wszystkim szukać drugiego dna?
mało wyrażnie napisałem?pod wzgedem technologicznycm jest ok
ale brzmnieniowym wg mnie nie
a przy II-gim?Pomiary THD tego Seasa u Zapha wskazuja, ze ciecie na 1,9khz jest jak najbardziej mozliwe, szczegolnie przy zastosowaniu LR4
Za nisko to może nie jest ale jeszcze jeden kond by się przydałwg mnie podzial jest za nisko co powoduje ciezkie granie wysokotonowki
to nadal twierdzisz, ze jest dobrze?Za nisko to może nie jest ale jeszcze jeden kond by się przydał
oj nie. na AS darl sie i gral gorzej niz w 3SM :/ | ![]() |
ze wiem ze 18awx nie jest latwym glosnikiem w aplikacji