Ja mogę inni nie mogą ? Kto tu ma problemy ? (ty też jako zielony na forum jesteś reprezentantem... czy nie ? :blink
marian ogarnij się. Dziennikasz też człowiek - "zwykły kowalski "
A gość od mebli jest technologiem drewna i też miał o połączeniach, śrubach, wketach itd. w szkole.
Uraczysz wiec nas swoją wiedzą o wkrętach w drewnie ?
Można np. też pędzić bydło?
Co robił ? Pędził (wprowadzał ciało w ruch)
Czym ? Samochodem
Jak? z wysoką prędkościa (nie z niską lub umiarkowaną np. )
Trochę dustansu gościu od mechaniki
Najlepiej wytyka się czyjeś błedy, nie patrząć na swoje ?
Gwoli ścisłości a to akurat nie był błąd tego dziennikarza.
marian rozumiem że Ci sie nudzi aktualnie i spedzasz ten czas na forum tym, ale troche dystansu, wyjdz na świerze powierze czy co. Na świecie są większe problemy jak ten. Tragednia w Filipinach, wojny, głód, ludzie umierają; ale "Ciebie to akurat nie musi obchodzić" jak napisałeś to już wiemy. Bardziej natomiast intryguje Ci pomyłka (twoim zdaniem) słowna stylistyczna dziennikarza...
Gościu od TT kłóci się z gościem od Mech. o takie niuanse... - świat zwariował :razz: zamykam forum i ide; na browara ?

marian ogarnij się. Dziennikasz też człowiek - "zwykły kowalski "
A gość od mebli jest technologiem drewna i też miał o połączeniach, śrubach, wketach itd. w szkole.
Uraczysz wiec nas swoją wiedzą o wkrętach w drewnie ?
Można np. też pędzić bydło?
Co robił ? Pędził (wprowadzał ciało w ruch)
Czym ? Samochodem
Jak? z wysoką prędkościa (nie z niską lub umiarkowaną np. )
Trochę dustansu gościu od mechaniki

Najlepiej wytyka się czyjeś błedy, nie patrząć na swoje ?
Gwoli ścisłości a to akurat nie był błąd tego dziennikarza.
Jak się więc okazuje to nie wszsycy to wiemy. (przynajmniej mnie odhacz)Wszyscy wiemy że gdy ktoś mówi że samochód pędził, mamy na myśli że jechał z dużą prędkością.
marian rozumiem że Ci sie nudzi aktualnie i spedzasz ten czas na forum tym, ale troche dystansu, wyjdz na świerze powierze czy co. Na świecie są większe problemy jak ten. Tragednia w Filipinach, wojny, głód, ludzie umierają; ale "Ciebie to akurat nie musi obchodzić" jak napisałeś to już wiemy. Bardziej natomiast intryguje Ci pomyłka (twoim zdaniem) słowna stylistyczna dziennikarza...
Gościu od TT kłóci się z gościem od Mech. o takie niuanse... - świat zwariował :razz: zamykam forum i ide; na browara ?