• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Kupiłem Arcama AVR300. Chciałem A85 ale kosztuję o połowę więcej. Wcześnej miałem Gaiclone w wersji ultrasurowej na LM3886. W największym skrócie:
- dużo mniejsza dynamika u Arcama
- nareszcie muzyka gra!
- średnica jest normalna i nie wrzeszczy
- góra nie świdruje uszu
- okazało się że moje kolumny posiadają zupełnie nieznane mi do tej pory pokłady basu... naprawdę... jak kilka Hz w dół
- stracił troszkę na agresywności, szybkości i sprężystości, aczkolwiek jakiś straszny muł to to nie jest
- pojawiło się o niebo więcej szczegółów, niestety wszystkie błędy w skompresowanych plikach też słychać :(
- narazie przestrajam uszy, po kilku dniach podłączę GC i zobaczę
- kolumny się bardzo poprawiły tonalnie, ale to wciąż nie to, za dużo czegoś tu jest, a za mało tła, ale nowe się robią już

Generalnie bardzo na plus. No i mam tuner :D

marian, naprodukowales sie a ja to wywalam

Mam nadzieję że chociaż przeczytałeś ;)

Panowie, może warto przypisać temu tematowi jakieś wymagania, takie jak np. możliwość pisania po wpisaniu na forum iluś tam postów?
Dajmy na to 200?
Sprawa z fanbojami była by załatwiona i kłótnie by się skończyły.

No to działaj w tym kierunku.
Niech Tomek założy limit i po sprawie.

A dlaczego ja mam cierpiec z tego powodu?. Odzywam sie wtedy jak mam cos do powiedzenia. I znowu Ci co mało gadają bedą mieli prze...ne. Tak po Polsku.

Nic nie trzeba zmieniac, trzeba miec tylko oko i w razie czego stosownie reagowac jakims ostrzezeniem czy cos.

- - - - - aktualizacja - - - - -

http://www.audiostereo.pl/stx-fi-neutrino-fx-150_114337.html patrzcie jak propaganda naganiaczy dziala :) tylko troche zal mi dupe sciska, ze dotyczy to pewnie bardzo dobrego produktu, w ktory wlozono duzo pracy i serca. Dziwna korelacja wpisow z naszym forum, jak rowniez nowych uzytkownikow.

Szczególnie to:

"Bardzo podoba mi się design fi neutrino - fajnie wygląda ten czarny pasek i naturalny fornir bardzo by mi pasował do mebli - mają też fajne proporcje."

Ja po moim wpisie w tym temacie dostałem bana na pisanie... wiadomo, jestem niepewny - mogę napisać coś niepochlebnego więc mnie usunięto z rozmowy.

Ps. Faktycznie to może być dobry produkt ale sposób działania firmy, bo nie ukrywajmy - fanatyków aż takich nie ma - to robią pracownicy lub... tu się ugryzę w język. Sposób działania jest przykry. W klubie AA czy innym podobnym właściciel normalnie się wypowiada o produktach, czasem się z kimś pokłóci ale wszystko się dobrze czyta i ja np nabieram szacunek do takiej firmy. Chętnie bym coś od niej kupił mimo iż chwilowo nie mam potrzeby. Stx sprawia, że pomimo potrzeby szukam innego rozwiązania. Takie fantastyczne pisanie na forach jest niestety zniechęcające.

Ktoś z firmy jak by miał jaja to mógł opisać się jako branża, napisać kilka zdań o produkcie a nie bawić się w kotka i myszkę i udawać fanów i przy okazji obrażać i kłócić się ze swoimi klientami...

Gorszej szmiry niż te filmiki Angela to ja w życiu nie widziałem.
Żaden człowiek nie umie chodzić po wodzie ani latać, więc dla kogo oni takie rzeczy kręcą? bo na pewno nie dla ludzi myślących logicznie...

Powrót