Bredzić. Może i nie mam TAKIEGO doświadczenia jak pan Pacuła ale ktoś taki jak ty nie będzie mi mówił że bredzę.
Ja nie udaje, ze mam w tym doswiadczenie, Ty za to piszesz tak, jakbys mial. W tym problem kolego.
Nie piszemy o cenie, cena jest czyms zupelnie umownym. Caly czas rozwodzimy sie nad brzmieniem.Dlaczego patrzysz oczami tych audifili słyszących kable tj. przez pryzmat pieniądza
A to musiałem je mieć ja w swoim domu ? Może jeszcze muszę wydać wszystkie swoje ciężko zarobione pieniądze żeby komuś takiemu jak ty coś udowodnić ? (O nie ! bo jak wydam wszystko to jeszcze sobie wmówię że grają )
Niestety tak sie wlasnie zdobywa w tym doswiadczenie. Trzeba to miec w domu i sluchac. No chyba, ze siedzisz codziennie po kilka godzin w salonie i sluchasz przekladajac kable?
Jak Ci pisałem kiedyś że miałem dużo większe od Ciebie doświadczenie z piłami albo ostatnio z klejami to i tak przeinaczyłeś to po swojemu i olałeś, to jak rozmawiać z taką osobą jak ty ? Ja nie widzę sensu i marnowania czasu na pisanie normalnie z kimś takim.
Moze i miales, ale niestety nie potrafiles tego w zaden sposob udowodnic. W tym lezy problem. Pobajezyc i teoretyzowac, to sobie mozna do woli. Nie potrafiles przyjac do wiadomosci faktu, ktorym bylo to, ze uzywalem klejow niezgodnie z zaleceniami, a mimo to efekt klejenia jak na warunki amatorskie ( bo o taki wlasnie byla mowa ) byl bardzo dobry.
My się nigdy w życiu nawet nie widzieliśmy ale ty oczywiście wiesz co ja słyszałem albo czego nie słyszałem i kto tu jest pieprzonym teoretykiem ? No naprawdę ogarnij się.
Wszystko to co piszesz obnaza Twoje braki. Nie chce juz przypominac sytuacji, w ktorych miales sie odniesc do kilku spraw na forum, madrzyles sie jak malo kto i nawet inni uzytkownicy przypominali Ci, ze miales wyjasnic to i owo. Niestety echo. To bylo oczywiscie do przewidzenia, bo takim gadaniem, to bys mogl zrobic wrazenie, co najwyzej na elektrodzie.