• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Ten pan z Polic ? Słyszałem o nim niedawno w radiu... Ten człowiek ma mój głos... ;) Jeszcze nie wiem o jakie głosowanie chodzi, ale już jestem na tak :D (zaraz sobie doczytam)

Kasa Panie, kasa :unsure:
Lakierować będę je dopiero gdy będą docelowe głośniki (SB15 zostaje, na dół Seas 26, na górę chyba SB29RDC).

A jaki Seas 26? Zastanów się nad SB 29cm - nie jest bardzo drogi ale w 60l naprawdę daje radę:)

Ostatnia edycja:
Do restauracja wchodzą biały, murzyn i hindus i siadają przy jednym stoliku. Podchodzi kelner i pyta: co podać najjaśniejszy panie?
:D

Raven, audax dla Ciebie :D
http://techtalk.parts-express.com/s...Testing-with-Waveguides&p=1955589#post1955589
fei4thko8w8ovhb49mhf_1422560871.jpg

Wybaczcie koledzy ale się pochwalę. Test kolumn w nowym numerze Audio Video wypadł naprawdę znakomicie. Wyróżnienie w postaci "Wybór redakcji" oraz uznanie ich jako znakomite i ponadprzeciętne w swojej kategorii cenowej.

Powrót