• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Eee żadna woda z dupy, no chyba że ktoś nie może mleka pić.
Poza tym tego się nie pije dużo, bardziej w ramach przerywnika smakowego przy waleniu siwuchy :)
Dziewczyny w akademiku na imprezach się raczyły to nie wypadało odmówić ;)

Ale i tak furorę robił 'turbo kisiel', dla nie wtajemniczonych kisiel na wódzie. Nigdy nie robiłem, więc nie znam przepisu ale jak mi dali spróbować to potrafiłbym cały kubek na raz zjeść. Trzeba się z tym hamować bo łatwo jest zaliczyć gwoździa ;)

Eee żadna woda z dupy, no chyba że ktoś nie może mleka pić.
Poza tym tego się nie pije dużo, bardziej w ramach przerywnika smakowego przy waleniu siwuchy :)
Dziewczyny w akademiku na imprezach się raczyły to nie wypadało odmówić ;)

Ale i tak furorę robił 'turbo kisiel', dla nie wtajemniczonych kisiel na wódzie. Nigdy nie robiłem, więc nie znam przepisu ale jak mi dali spróbować to potrafiłbym cały kubek na raz zjeść. Trzeba się z tym hamować bo łatwo jest zaliczyć gwoździa ;)

To jest po prostu kisiel na wódce zamiast wody, czy jakos specjalnie obrabiany?

Pewnie do wrzenia, jak wodę ;)
Oby tylko cały alkohol nie wyparowal :D

- - - - - aktualizacja - - - - -

Najlepiej zrobic to na imprezie i dac dziewczynom :D
Ale najpierw sam spróbuje ;p

No dobra, poszukalem, piszą w internetach ze najlepiej na "winie droższym niż 5 pln" lol :D

A tu kilka ciekawych pomysłów :)
http://www.frazpc.pl/b/128378

Ostatnia edycja:
Narobiliście smaka tą porzeczkową, że wynalazłem w spiżarni "babciny" domowej roboty sok z czarnej porzeczki, troszkę wody, trochę ballantyny, szczypta cynamonu, no i powiem wam że smaczne :)

Ostatnia edycja:
Czy mogę prosić o plik głośnika usher 8948a do "nowego" winisd? Próbowałem go utworzyć na kilka sposobów, ale bezskutecznie (wrmlabs@gmail.com). Z góry dziękuję

Mimo wszystko, jeśli ktoś będzie tak uprzejmy, to proszę o ten plik na maila. Dziękuję

Powrót