Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Od dawna określenie nie używane w terminologii naukowej, znane za to bardzo dobrze jako ubliżenie lub wyśmianie drugiej osoby. Kultularna osoba użyłaby innych słów określając osobę niepełnosprawną.Debil to osoba niepełnosprawna umysłowo - czego ty nie rozumiesz ?
Nie rozumiesz jednego, myślisz w tej chwili tylko o sobie. Ludziom brakuje jakiejś takiej "matematyki empatycznej" - zrozumcie że najpierw należy coś dać, jak wszyscy zaczną dawać to logicznym jest że każdy zacznie otrzymywać - przecież to proste.
Dorobiłeś się jak napisałeś stanowiska brygadzisty, kierownica czy tam prezesa(nie wiem , nie ważne) ale masz pod sobą ludzi, to Ci ludzie już Cię nie interesują ? Najważniejsze że ty się wybiłeś ? Co ty myślisz - co im powiesz że jak będą tak ciężko pracować jak ty to zajmą twoje miejsce ? WSZYSCY ? :blink: To jak każdy dorobi się prezesa to kto będzie na tego prezesa zapieprzał ?
Ludzie nie są wszyscy tacy sami, jedni są bardziej ambitni inni mniej, niektórzy chcą po prostu odpracować rzetelnie swoje 8godz. i wrócić do domów do rodzin, mieć za co nakarmić dzieci, wyjechać na wakacje - dorobić się godnego życia!
Gratuluje i naprawdę życzę Ci stary abyś nie dostał kolejnego zawału jak zobaczysz jakie podatki musisz płacić...
No i warto było ?
No właśnie za taką, nie twoi dziadkowie a nasiCo gorsze rzady Millera potwierdzaja fakt, ze mimo zmiany ustroju, w naszym kraju nadal jest mase komunistow, i to mi sie wlasnie nie podoba. Nie za taka Polske przelewali krew moi dziadowie.
Korwin dobrze to ujął że potrzeby człowieka nie ograniczają się tylko na żarciu, sraniu i spaniuNo widzisz, dla mnie wyjście do kina, teatru czy pubu to nie jest potrzeba podstawowa.
Nie najada, spokojna glowateraz jak najadą nas ruskie
Dokładnie, poza tym nawet ten norweg, czy niemiec może narzekać, że nie ma tego co ma szejk w Dubaju.Naturalne jest również spoglądanie w stronę lepszego.
Zgadza się. Potrzebne jest trochę patriotyzmu, wspierania własnego przemysłu i kupowiania swoich produktów. Tak robią niemcy, pewnie dobrze o tym wiesz, piją tylko lokalne piwo i kupują niemieckie zabawki chodź to się trochę zmienia. U nas patriotyzm polega na gnojeniu ruskich, lub jak jarek z pisu wszystkich.W Polsce jak najbardziej mozna duzo zarobic, to jest prawda. Ale prawda jest tez to, ze najnizsze zarobki sa zenujaco niskie. Zarabiajac przy najnizszej krajowej nie mozna mowic o zyciu, tylko wegetacji. Nie ma zupelnie porownania do krajow zachodnich. Nie chce zeby to wygladalo, ze narzekam, bo tego nie robie, stwierdzam tylko fakt. W Niemczech zarabiajac najnizsza krajowa ( od niedawna jest tam takie pojecie ) mozna normalnie zyc, utrzymac samochod i nawet rodzine. Z reszta o czym tu gadac, jest to ponad trzykrotnosc naszych, najnizszych zarobkow, a jedzenie czy paliwo kosztuje wlasciwie tyle samo co u nas...
Mamy jeszcze wiele do zrobienia.
U nas patriotyzm polega na
a no stąd:dlaczego w ogóle każdy kto się wykaże ma być prezesem albo wchodzić na moje miejsce ?? co to za myślenie jest? Naprawdę nie wiem skąd taka opinia
dzisiaj sporo ludzi chciało by mieć wszystko lekka ręką....
zapieprzać 2x więcej. Zaczynałem pracę od 900zł na rękę i robiłem same najgorsze rzeczy których innym się nie chciało robić. Po 8 latach wypracowałem niezły zarobek, funkcyjne stanowisko, kilka pracowników pod sobą i perspektywę otwarcia własnej działalności.
Nie mierz każdego swoją miarą....To co zauważyłem dzisiaj u młodych ludzi to brak dyscypliny, cierpliwości i że wszyscy by chcieli mieć dobrobyt od razu, a jeśli się trafi taki który wie że trzeba zacząć od totalnego zera to i tak po roku zaczyna pytać dlaczego jeszcze prezesem nie jest. Moja droga do posiadania tego co dzisiaj mam była ciężka
Jestem. Jeden zmarł dwa tygodnie temu w wieku 85 lat, wywalił syna za drzwi bo chciał wstąpić do zomo za miszkanie.marios a dumny jesteś ze swoich dziadków?
Tak doskonale to widać wyprzedając naszą Polskę....Dlatego trzeba intelignetnie i dyplomatycznie balansować i dbać o swój interes, będzie dobrze.