• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Dokładnie taka sama miałem ;)
No poza tymi kulkami
Dziadek kupił w 84r w grudniu za dolary
A ja ja odprowadziłem na szrot :(
Nie było podłogi juz i nie było z czego zrobic
Tak bym miał ja dalej
Była w kolorze jasnym niebieskim
I miała tylko jednego właściciela
Na tym autku uczyłem sie jeździć i duzo ze mną przeżyła

To było pierwsze auto gdzie z dziadkiem założyłem radio (angielskiego beckersa) konsole centralna z glosnikiem i antenę na prawym lusterku

Pojeździj trochę. Tyłek lubi się przyzwyczajać po czasie, przy zmianie samochodu czasem potrzeba trochę aby się przyzwyczaić.

Rozumiem, ze to za kare go dostałeś
Bo nie wierze, ze ktos jest w stanie będąc trzeźwym go kupic? ;)

Zrobiłem tym autem już 65tyś i dla mnie to auto jest rewelacyjne, w mieście daje radę na autostradzie trochę głośne jednak jadac przepisowo jest ok i w tej klasie cenowej znakomite właściwości terenowe, nie jeden się już zdziwił... . Dziwią mnie uwagi tych co autem nie jeździli na dłużej i oczekują od auta za 70tyś komforty tego samego co w autach za ponad 100tyś... . I gdyby będę dostawał nowego też będę chciał Dustera... chyba ze popsują w nim możliwości terenowe. Skode Yeti, Qaskaja czy IX35 wciąga nosem w terenie sprawdzone "własnoręcznie":) Wszystko fajnie tylko ten fotel...

Marios na zmianę jeżdzę 4 autami(Dusterem, Toledo II, Paskiem B6 i Civic Type R)... Dacią najwięcej i nie chce mi się tyłek przyzwyczaić... mam wyjątkowo czuły i dobrze czuje się tylko w fotelach Toledo II

Ostatnia edycja:
Łukasz, jakie masz uwagi? Tak z ciekawości pytam, bo mój szwagier kupił jakiś czas temu Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.

Ostatnia edycja:
Ja w B6 byłem zadowolony z fotela, miał pełne regulację ale i tak rzadko z nich korzystałem. Co do pozostałych nie wiem więc się nie wypowiadam.

Jakie masz uwagi?
Mój szwagier kupił Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.

Trzeba podejść do tego realnie jest to mix Renault i Nissana, zawias i napęd z Nissana, Silnik i osprzęt z Renault, ja jestem cholernie zadowolony mimo ze to służbówka przypisana do mnie.

Łukasz, jakie masz uwagi? Tak z ciekawości pytam, bo mój szwagier kupił jakiś czas temu Dustera. Ja nim nie jeździłem, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek - ale on jest zadowolony.

Dla kogoś kto kupuje auto tylko z rozsądku to ok
Dla mnie to auto jest maxymalnie brzydkie
Nie podoba mi się jego wyglad zewnętrzny, plastyki i ergonomia wnetrza i to, ze siedzi sie jak na krześle
Silniki z Renault?... i co z tego
Jak 1.5dci w dacii ma 70 czy 80 ileś koni a w renaulcie od 105
Poza tym głośno w nim i blachy odzywają sie jak pusta puszka
Kolega ma juz drugiego wiec sie przyjrzałem i sprawdziłem co i jak

To auto dla mnie to poziom Tico z przed X lat

Zawsze można wymienić chociażby przednie fotele na używane z jakiejś renówki albo nissana może akurat podpasują ;)

- - - - - aktualizacja - - - - -

A ja ja odprowadziłem na szrot
Nie było podłogi juz i nie było z czego zrobic
Tak bym miał ja dalej
Była w kolorze jasnym niebieskim
I miała tylko jednego właściciela
Na tym autku uczyłem sie jeździć i duzo ze mną przeżyła

Ja miałem w kolorze jasno zielonym:) dokładnie taki:
http://onlycarspictures.com/uploads/skoda/skoda-105l/skoda-105l-06.jpg
U mnie sie posypały progi ;) dobrze wspominam komfort zawieszenia w tym aucie, z tyłu wypasiona kanapa ala tapczan :D
Brak zagłówków, pasy bez napinacza :D Był problem z przegrzewaniem się silnika jak się stało w korku.
Też się uczyłem na niej jeździć ;)

Dla kogoś kto kupuje auto tylko z rozsądku to ok
Dla mnie to auto jest maxymalnie brzydkie
Nie podoba mi się jego wyglad zewnętrzny, plastyki i ergonomia wnetrza i to, ze siedzi sie jak na krześle
Silniki z Renault?... i co z tego
Jak 1.5dci w dacii ma 70 czy 80 ileś koni a w renaulcie od 105
Poza tym głośno w nim i blachy odzywają sie jak pusta puszka
Kolega ma juz drugiego wiec sie przyjrzałem i sprawdziłem co i jak

To auto dla mnie to poziom Tico z przed X lat

lukasz ja myślę że jednak mało wiesz m daci. Mój silnik ma 110km. wszystko jest plastikowe ale nie trzeszczy wcale mocniej niż w nissanie, nic się nie psuje i jadę w naprawdę ciężkim terenie. mi osobiście przód tego auta bardzo się podoba, tył juz mniej. Ma całkiem spory bagażnik w porównaniu do Yeti. można dużo wymieniać ale przy tej cenie jak ktoś chce nowe to jest rewelacja.

Powrót