Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A Sudety dziela sie na Sudety i Przedgórze Sudeckie - tak uczyli geografi kiedys.Mamy też ulicę Waleniową i Dolną Waleniową
Mowie o tarasie a nie terasie.https://pl.wikipedia.org/wiki/Terasa
Mowie o tarasie a nie terasie.
Osowa Góra składa sie z tarasu dolnego i górnego.
Łączą się tam gdzie kończy się górka a zaczyna dółMożesz naszkicować gdzie te dwa rejony się łączą?
Myślę, że to jest dobre zapytanie na osobny wątek.Szukam projektu jakiś mini monitorów wręcz powiedział bym mikro z tanimi przetwornikami do kompa. ktoś ma pomysł?
No czyli otwarcie przyznałeś się że w browarze jest HGB
Kwas mlekowy jest uzywany do zakwaszania brzeczki, aby zwiększyć wydajność i polepszyć poniekąd pianę. Dzieje się tak dlatego, że enzym odpowiedzialny za rozkład białek na aminokwasy jest mniej aktywny w niższym pH - takie około 5.5, dzieki temu w piwie zostaje więcej białek na pianę. To jest normalne, piwowarzy domowi też go uzywają.
W koncernach ma to tylko zwiększyć wydajnosć bo białek i tak się pozbywają na etapie filtracji. Boją się że przy temperaturze serwowania mogłyby się wytrącić i stworzyć zmętnienie.
Ależ to nie jest już dawno zadna tajemnica, kazdy kto sie interesuje tym tematem wie dokładnie jak to jest robione...Dobra trochę pogadałem mam nadzieje że za dużo nie pomylę,
Chłopaki, jak chcę zrobić taki front ze skosami, to płyta MDF 2x19mm wystarczy?
Raczej chmielu nie uświadczyz w koncerniakach typu Tuskie, LEch czy Zubur i inne zlewki.
Ależ to nie jest już dawno zadna tajemnica, kazdy kto sie interesuje tym tematem wie dokładnie jak to jest robione...