• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Jak kogoś interesuje to pojawił się KIT AVT5514 DSP1701_SUB cyfrowy filtr do subwoofera, EP 10/2015.

Ciekawi mnie jak rozwiązali problem programatora, bo te układy mają swój programator, taki konwerter USB do I2C. Chyba, że ładują jakoś program do zewnętrznego epromu.

Jest opisany sposób wgrywania, ale nie przeczytałem jeszcze całego artykułu, może później, można korygować charakterystykę i podbijać określone częstotliwości.

Jak to z KITami niby jest a go nie ma :), w gazecie jest, ale jak się szuka w sieci to nic nie ma :)

4e2c0be6f2f7c4fe77c6d6abd78fe85c_1444426494.jpg

Takie cuś znalazłem w internetach ;)

Chciałbym wykonać kubek ekranujacy transformator. Podpowie ktos jaki material bedzie odpowiedni. Trafo to toroid czy bedzie mial znaczenie ksztalt takiego kubka? Dodam ze wykonany bedzie max z 10mm grubosci blachy/formatki.

Powrót