• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Tylko i wyłącznie ten drugi. W środku masz dokładne rezystory SMD i działa jak drabinka. Bardzo fajna sprawa :)

Jedyny minus to ograniczona ilość kroków.

W końcu zabrałem się za fornirowanie kolumn które 3 lata na to czekały.

Panowie jaki wosk polecacie, kolor bezbarwny lub barwiący bo do końca nie wiem jeszcze ...

Wosk. Polecony przez doświadczonego w tych klimatach forumowicza: OSMO - nie znam lepszego. Jest drogi, ale bardzo wydajny.

Panowie kolejne pytanie:

Muszę wysłać do szczotkowania i anodowania na czarno panel przedni, polećcie jakiś zakład bo z Anodalem coś ciężko teraz się dogadać....

Pozdrawiam i z góry dzięki

Panowie kolejne pytanie:

Muszę wysłać do szczotkowania i anodowania na czarno panel przedni, polećcie jakiś zakład bo z Anodalem coś ciężko teraz się dogadać....

Pozdrawiam i z góry dzięki
Ja z tego względu chce spróbować farby vht do pokrtw silnikowych i wypiekanie w piekarniku. Może będzie jakaś alternatywa, ale moja buda jeszcze musi poczekać i ta próba też

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Panowie, są tu jacyś fachowcy od znajdywania muzyki w sieci?
Szukam soundtraka z filmu "Edge of tomorrow" we flaku, ale niestety tylko 320kbps znajduję...

Powrót