• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Panowie, ktoś będzie oglądał walke Pudziana z Popkiem online?
Będzie gdzieś transmisja za darmo?

Ja wykupiłem transmisję.

Na weeb.tv jest transmisja w jakości SD po wykupieniu Premium, ale od czasu do czasu lubi się zaciąć.

Myślę że front kick go zaskoczył i dał po "bebzonie".
Po drugim go zatkało i miał dość.

Ale mnie wkur.wił , a tyle wódki z nim na Pasach wypiłem. kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa tylko o to chodziło.
12957656_1135771749813080_587039156575238472_o(1)_thumb_medium600_.jpg

Kiedyś był dobrym "ulicznikiem" , teraz widocznie nic mu z tego nie zostało.

Ostatnia edycja:
Nie rozumiem tego fenomenu starych rozpadających się dziadków i to jeszcze wersja na 100V :) Przecież w nich ze starości w każdej chwili coś może po prostu "pyk i już". W podobnych cenach to już są dobre nowe wzmacniacze i monobloki. To już chyba po prostu kolekcjonerstwo :)

Zaden nowy ani prawie nowy w tej samej cenie nie dorowna wykonaniem, dzwiekiem, wytrzymaloscia produktom z lat 80/90

przeczytaj to co tomek podlinkowal a zrozumiesz jakie glupoty piszesz

program tutaj nie ma znaczenia
nie jaraj sie tak , napisałem że niesłyszalnie a ty nie doczytałeś : Analog volume controls easily outperform digital, unless the
digital control has access to the data path of the DAC
(ie is internal to the DAC)

- - - - - aktualizacja - - - - -

niesłyszalnie przynajmniej u mnie bo w niewielkim zakresie używam cyfrowego ściszenia w foobarze , mając jednocześnie ustawione pasywne regulatory głośności na wysokich , średnich i basie za cyfrową zwrotnicą FIR .

Ostatnia edycja:
Koledzy pomocy, przez pomyłkę kupiłem takie cudo: Fountek Neo X1.0 a powinien być cd1

Myślę sobie co by go z czymś fajnym ożenić, co polecacie do monitorów 2-way z max 165mm na midbasie? A i mój niestety jest srebrny.

Powrót