• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Mam pytanie, kupuje może ktoś z was śruby imbusowe do tranzystorów? Podaj ktoś jakiegoś sprawdzonego kto sprzedaje dobre śruby M3, a nie jakieś robione z gwoździa.

Czas zmienić coś w brzmieniu, bo 2x0,5mm2 wygrzewam już dobre 6lat i skutków brak. A w dodatku zrobił się zielony przy złączach :(

Wie ktoś może, gdzie znajdę takie "maskownice" do odbiornika IR jak w CA (czwarte kółeczko od lewej na każdym urządzeniu ;))?
Cambridge_Audio_1.jpg

Czas zmienić coś w brzmieniu, bo 2x0,5mm2 wygrzewam już dobre 6lat i skutków brak. A w dodatku zrobił się zielony przy złączach :(

Ojciec kiedyś kupił po czymś takim nowe kable, QED Revelation Signature z bananami Neutrika. I wbrew pozorom, zmieniło się... I nie jest to kwestia autosugestii, bo nawet nie wiedziałem, że zmienił ;) Dziwna sprawa, bo nie spodziewałem się, że zmiana kabli może coś zmienić...

Gdzie w Łodzi/Łasku/Pabianicach/Szadku/ZdWoli serwis rtv (TV sony)
Wiem ze to nie DIY ale spampost się nadaje do tego.
Mamie się jakiś obwód od podświetlenia walnął (kod błędu na to eskazuje) i TV często nie chce ruszyć.
Elektroda nie chce pomóc...

Powrót