Jeszcze trochę do świąt a moja mini paczka z listopada w końcu do mnie dotarła..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokładnie, ost żona mi podesłała czy jej odbiorę, ok a małe , niby tak to przy okazji odbiorę. Wklepuje kod a tam największe drzwi [emoji24] noż cholera ale patrzę do środka a tam paczka większości dwóch paczek fajek [emoji41]pare dni temu z tego sie smialem...
a dzisiaj sam szarpalem sie z paczka!
tylko ze ja mialem naklejke gabaryt B a wcisnieta w najmniejsza przegrode :/
chyba robia tak bo paczkomat przepelniony
Tak samo się martwią jak InPost :biggrin:15zł i niech DPD się martwi.
smieci sie pozbyli?![]()
jak mieszkalem jeszcze w koszalinie to tez bralem tylko kurierow. mialem numery tel do kazdego co obslugiwal moj rejonTyle że nigdy nie wysyłałem do paczkomatu, nie lubię ani z tego odbierać, ani do tego wysyłać, 15zł i niech DPD się martwi.
tego nie wiedzialem.Nie wiem czy wiecie ale jest też opcja UPS na stacji Orlen
Zdarzyło mi się tak trzy razy. Raz z jakimś opiekaczem, a drugi raz z telewizorem i trzeci z kieliszkamiwyglada z zewnatrz ok a w srodku zniszczone
Vikolu.Ocieplam poddasze i dwa słupy drewniane wychodzą mi w szafach i pomyślałem, że można je okleić białym HDF-em (cieńszy niż płyta GK i nie będzie brudził ubrań).
Jakiego kleju użyć do przyklejenia HDF do drewna?
Czy brać pierwszy lepszy Vikol czy może jakiś konkretny?
Jak połączyć HDF pod kątem 90 stopni?
Znaczy obkładam z 4 stron HDFem i owijam taśmą?Na taśmę papierową.
Nakładasz klei i ściskasz taśmą.
Znaczy obkładam z 4 stron HDFem i owijam taśmą?
A jak zrobić żeby nie wystawał surowy HDF na łączeniach? Da się go przyciąć pod kątem 45 stopni? Czy też robi się to jakoś inaczej?
A jak zrobić żeby nie wystawał surowy HDF na łączeniach? Da się go przyciąć pod kątem 45 stopni?
Formatki sklejasz taśmą przed oklejaniem, nie w trakcie (coś w tym stylu jak składają kolumny np. w Tonsilu).