Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Od okolo 00:23 DJ sie pojawia ;-)
Szkoda ze ten gdn najczęściej tak kończy swój żywot.Nooo, i nawet postawił "suba" w pionie aby grał lepiej...![]()
Szkoda ze ten gdn najczęściej tak kończy swój żywot.
Jak kupisz droższe drzwi, to rama jest z MDFu pokrywanego podciśnieniowo folią drewnopodobną lub gładką.niestety te drzwi to listewki drewniane pokryte HDFem
marian, jedyne wyjscie to rozebrac i wsadzic w srodek watoliny czy welny mineralnej
marian - a może samemu takie drzwi sobie zmontujesz, to nie jest jakieś science fiction? Wtedy możesz zrobić co chcesz. Frezarkę masz, powinno się udać
Musisz też zadbać o szczelność, więc drzwi z prostym ramiakiem dającym jedną płaszczyznę, a na dół zobacz coś takiego https://www.youtube.com/watch?v=LCilkMHBY8I
Panowie, ja pytam tylko o wykończenie, pod względem akustycznym mam już ogarnięte.
Hmmm, fajny patent.
Teraz mam wstawiony niski próg z uszczelką. Zdaje egzamin ale wizualnie i praktycznie jest już gorzej.
To jest fajne, pomyślę![]()