No co Ty marian. Pudełko za 25zl, a w środku będą części za kilka tysięcy![]()
Hehe, w sumie można zakupić Ketera, ale to ma być tylko do przechowywania, a za różnicę w cenie organizatorów można już kupić całą walizkę rezystorów

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No co Ty marian. Pudełko za 25zl, a w środku będą części za kilka tysięcy![]()
na rezystory kup duzo mniejsze, takie dla wedkarzyJak zacznę segregować po komorach, to może się okazać że jeden worek rezystorów wchodzi w 2 organizery
Witam serdecznie.
Jako laik pozwolę sobie zadać pytanie w zakresie wzmacniacza. Kupiłem Marantza PM6006. Czytałem pozytywne opinie o tym wzmacniaczu. Jednak jak przywiozłem go do domu, podłączyłem do altusów 150 - czar prysł. Moja stara wieża sony grała może i lepiej. Dół taki sobie, potrafi zagrać, ale werble w muzyce ????? pukanie, jak w karton. Czy to wina wzmacniacza ? Proszę o podpowiedź, czy może altusy są nie za bardzo do wzmacniacza.
Pozdrawiam
Altusy to porażka, nie ma wzmacniacza który by wydobył z nich cokolwiek pozytywnego.Czy to wina wzmacniacza ? Proszę o podpowiedź, czy może altusy są nie za bardzo do wzmacniacza.
Kupiłem Marantza PM6006. Czytałem pozytywne opinie o tym wzmacniaczu. Jednak jak przywiozłem go do domu, podłączyłem do altusów 150 - czar prysł. Moja stara wieża sony grała może i lepiej. Dół taki sobie, potrafi zagrać, ale werble w muzyce ????? pukanie, jak w karton. Czy to wina wzmacniacza ?