UKA, musze symka zlozyc w calosc to wtedy sie porowna symka z uniampem 
Michał K., spokojnie- glosnik powienien juz jechac do nas

Michał K., spokojnie- glosnik powienien juz jechac do nas

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dobrze jakbys wzial bo mojej jeszcze nie uruchomilem i nie wiem kiedy to nastapi...Warg napisał:- PCM2702 jakby ktoś jej nigdy nie słuchał![]()
esh0, ja mam na PCL 86 i też rozmawialiśmy o spocie więc mógł bym się wybrać na tego spota u dolphin123. Warg, to preamp nr 3? Chętnie bym go posłuchał zanim go zrobię :mrgreen:esh0 napisał:- SE na ECL86 (jak zrobię ;D)
csbiczek napisał:Warg, to preamp nr 3? Chętnie bym go posłuchał zanim go zrobię :mrgreen:
jak na razie dużo osób tak uważa więc też postanowiłem budować :mrgreen: A zbuduję aż dwa bo jestem zachłanny :wink: Warg, Możesz mi jeszcze zdradzić których lamp użyłeś i skąd brałeś trafo zasilające?Warg napisał:tak pre np3, jest mniam
![]()
mi tez pasujeWarg napisał:mi odpowiada przyszły weekend
mysle ze dalbym rade podjechac po CIebie kumpla autemWarg napisał:żeby wziąć całość musiał bym uśmiechnąć się do kogoś z samochodem :razz:
dolphin123 napisał:mysle ze dalbym rade podjechac po CIebie kumpla autem
zadnej juz nie masz?esh0 napisał:Jednak lampy już nie wezmę, bo poszła i się sprzedała...