kaczortrex, to nic. wazne zeby mozna bylo ich posluchac bo ciekaw jestem tego zestawu Twojego
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak chodzi o sobotekaczortrex napisał:właśnie rozchodzi się o sobote
No mam w sumie 6C33C w SE, ale one są mało mobilnedolphin123 napisał:zadnej juz nie masz?esh0 napisał:Jednak lampy już nie wezmę, bo poszła i się sprzedała...![]()
ja będe miał monitory na hds164 nom + vifa xt25tg ze zwrotką projektu akustyka, i o ile wypali pomoc dolphina przy transporcie będzie też mój sym, pre lampowy nr3 i prawie nie modowana lampucera DACesh0 napisał:... konkrety co, kto ...
Więc krótko i na temat: spotkanie bardzo udanebawolek napisał:PS Krzysku napisz cos od siebie :grin:
To może ja pokażedolphin123 napisał:bawolek, daj wieksza fotke jak mozeszinteresuje mnie to z wyswietlaczem po lewej
![]()
To kiedy Panowie ?kaczortrex napisał:hmm to może chłopaki jeszcze raz spróbujemy? - moje kaczuchy już grają obie, w weekend je zamykam i doszczelniam - także odsłuch można zrobić